2011-02-08

Still in love with crackle effects

Hi!
Here's just a quick post of two my crackle effect mani. It's very simple and I still like it. You've already seen this effect in one of my previous posts here
I have the Barry M one and I guess it's basically the same as OPI from Katy Perry collection. At least there are the same rules - you must let the polish dry (at least a little) before you apply black top coat. As it dries matte, you need to use topcoat.

Ahoj, tak dnes rychlej post na důkaz toho, kterak mě stále neomrzel praskací lak. Už jsem vám ho ukazovala v postu tady na růžovým podkladu, dneska je tedy na řadě modrá a taupe (mmch moc hezká kombinace z hlavy mé sestry na důkaz toho, že i blondýny maj občas dobrej nápad. Jo prosím to jsou moje blbý vtípky, blondýnky neberte si to osobně, já mezi vás taky skoro patřím, jen se maskuju :-)
Myslím, že je to to samé jako ten, co má v kolekci Katy Perry OPI - aspoň pravidla. Nechat lak aspoň částečně zaschnout a protože černý schne do matna, je nutno použít topcoat.
Minule se mě myslím, někdo ptal, tak rovnou píšu tip, kde pořídit (koukám, že momentálně není skladem, ale určo brzo bude :-) - jinak samozřejmě u OPI je to íbej a spol. :)



1)OPI You don't know Jacques
2)BB couture Sea of Cortez 



6 comments:

  1. Ovšem ta první kombinace, to je luxus. Já pořád váhám, jestli bych ten lak doma uživila nebo ne.

    ReplyDelete
  2. Mně se líbí ta druhá kombinace :)

    ReplyDelete
  3. ty nehty vypadají úžasně!:)

    ReplyDelete
  4. tak to je nádhernýýý to potřebuju NUTNĚ :DD ale je to fakt super!!jinak kráásný opravdu nádherný blog LIKE!!kdyby ses chtěla kouknout na muj tak na --- www.likeadivaweb.blogspot.com a kdyby se ti líbil sleduj mě nebo mi mužeš i něco okomentovat

    ReplyDelete
  5. cute post!!
    love this style
    congratulations!!!=P
    xoxo

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails