2011-02-24

Velká vlasová loupež :))

Ahoj, dnes se s váma podělím o svoje oblíbené vychytávky na vlasy. Nenajdete tu nic drahého, jak už jsem někde psala, matika není moje kámoška, ale s mojí spotřebou vlasových přípravků vzhledem k délce a frekvenci mytí bych brzo přišla na buben....a víte co? Já stejně ty levné věci mám ráda a mám pocit, že fungují. Nemám bůhvijaké zkušenosti s "profi" přípravkama, mám vyzkoušené jen cosi od Kérastase a Loreal profi řada, ale nic mě tedy zvláště neokouzlilo....Pečovat o vlasy mě moc baví a hlavně vidím výsledky oproti dřívějšku, několik let zpět, kdy jsem nic zvláštního nepoužívala....
Tohle je takový výčet výrobků, co buď používám dýl nebo se mi dostaly do ruky a mám potřebu je nějak okomentovat :)
tak jdeme na to:

1)Gestil wonder aka býčí koule
Asi nemusím moc dodávat, tento výrobek je hodně známej, já mám už ani nevím kolikáté balení, tohle je  prostě bezkonkurenční stará dobrá klasika. Po ničem jiném nemám vlasy tak heboučký a upravený....na jemný vlasy se skvěle hodí. Ale nepoužívám ji pořád, aby si vlasy "nezvykly", střídám s jinejma, viz:...


2)Kallos latte
Můj náhradník č.1. Zaprvé teda krásně voní, pač cokoli, kde je kokos, to já miluju žejo.I když toto spíš voní než jak kokos jako vanilkový mlíčko s troškou kokosu...Jedna z masek na netu chválených, zas nějaké zázraky podle mě nedělá, ale za tu cenu...trošku mi nevyhovuje jakoby hodně tekutá konzistence, kdy se to blbě nanáší a zůstává na vlasech.

3)Mil mil karité
Náhradník č.2 a s tím jsem teda o hodně spokojenější. Konzistence jak má být, taková hezky máslová, příjemně se nanáší na vlasy a drží (všechny masky se musejí nechat pár minutek působit, žejo :) Opět nádherně voní, mám pocit, jako bych si dávala na hlavu nějaké těsto na máslové sušenky a mám fakt chuť jednou to ochutna :-) Podle mě za málo peněz mega muziky...když to srovnám s výrobkama klasika z drogerie jako Elseve a podobně, vyjdou 100% dráž a ještě nic moc....Rozhodně také koupím vícekrát.


4)Orofluido
Další božská vůně. Mírně orientální, cítím v ní nějaké oříšky a sušenky :) hele to je tím, že mám asi už hlad a nechce se mi vylízat z betle na snídani, tak mi tu vše jen připomíná nějaký papání :). Jde o tzv. tekuté zlato, olejíček na konečky. Hezky je zacelí, srovná, udrží lesklé a ihned se vsakuje. Obsahuje teda samozřejmě silikony, ale já si ten efekt zkrátka neodpustím, navíc je to jen do konečků, že?

5)Tekuté krystaly - Edelstein
Podobný přípravek jako Orofluido. Taky "olejové" sérum na konečky vlasů, které se ihned vsakuje a nemastí vlasy. Tyto přípravky bývají hodně srovnávány, někdo tvrdí, že je určitě lepší to, ten zas že ono....mě přijdou účinky podobné, s oběma jsem velmi spokojená, ale pokračovat budu nejspíš v krystalech a to z důvodu, že jsou levnější :)



6)Panthenol+ - Bione
Nedávno objevená senzační věc. Taková vodička ve spreji (extra praktické balení, oceňuji.). Výrobce avizuje, že je to na regeneraci, lepší rozčesání (obsahuje silikon) a působí jako volumizér. No a fakt jsem s účinky spokojená, mám úžasně lesklé (stejně jako po mém Matrix lesku na vlasy), hebké a nadýchané vlasy. Původně jsem šla do drogerky pro DUO tekuté vlasy, které jsem tam ale nenašla, tak jsem odešla s tímto asi za 80 Kč (od stejného výrobce) a Mil mil maskou za 100,- - nádhera! Tekuté vlasy nadále chci ulovit a vyzkoušet. Ty jsou zase pro změnu bez silikonů


7) Oblíbené šampony
Jak vidíte, hodně si ujíždím na vlasových maskách, různých sérech a olejíčkách. Šampony teda používám obyčejné, bez silikonů. Oblíbila jsem si šampony Balea. Konkrétně čistící a potom z řady Professional pro brunetky - nikdy mi tak dlouho nevydržely po ničem vonět vlasy jako po tomto šamponu. Vůně opět spíše sladší. Ten čistící mi zase přijde fajn. že mám po něm pocit opravdu hezky umytých vlasů...

No a náhodou jsem dostala sadu Nivea straight and easy, nadšeně vypoužívala a možná si na občasné používání koupím znova - jo mám hezky rovné vlasy o přírody, ale po tomto šamponu je mám jako z reklamy, fakt hustý :) Měla jsem ještě Gliss kur asia straight, ale ten na mě nijak dojem neudělal...


Tipy na nákup:
-Mil mil a panthenol jsem koupila v Brně v Jasmíně na hlavasu
-Snad všechny výrobky, o kterých píšu, koupíte zde. S paní mám jen ty nejlepší zkušenosti. Má skvělé ceny, je rychlá a milá. Naprosto doporučuji!
-Pro kadeřnické potřeby a hlavně taky moje oblíbené výrobky Queen Helene doporučuji prodejnu Roso cosmetics -kousek od zastávky Klusáčkova.



No a na závěr mě toho na vás hodně zajímá, pač na vlasech si fakt trošku ujíždím...
-Máte nějaký dražší přípravek, který opravdu stojí za svou cenu, levnější výrobky se mu nevyrovnají?
-Ráda budu za jakýkoli názor k přípravkům, o kterých píšu já a taky nějaké tipy na vaše vychytávky :)


9 comments:

  1. Gestil, Orofluido i tekuté krystaly používám taky a moooc spokojenost :-) A neuvěřitelně jsi mě navnadila na tu Mil mil masku a Panthenol, jsem z Brna, tak tam asi zítra skočím :-) A v tom Roso se dá nakupovat bez živnostňáku? :-) (normálně vejdeš, vezmeš, zaplatíš -nikdo po tobě nic nechce?)

    ReplyDelete
  2. jj, akorát jen jsou tam myslím dvoje ceny, ti kdo tam mají nějakou tu kartičku to mají asi levnější, ale může tam nakupovat každý civilista :)

    ReplyDelete
  3. Dasi, super prispevek! Ani jeden produkt neznam,takze asi nejaky vyzkousim :)

    ReplyDelete
  4. Jak je vůbec možný, že jsem tenhle post přehlídla? Moc díky za tipy, Gestil je stará dobrá a smradlavá klasika... Ten panthenol zní taky moc dobře... Jinak já teď vůbec nevím, co s těma vlasama dělat... 1) jsem téměř půl roku nebyla u kadeřnice (ano, stydím se) a 2) jsou už dost dlouhý a zničený... Už jsem se konečně objednala, takže aspoň ty konce ustřihnu... A až se vrátím, tak si nechám střihnout mikádo a bude hnědý :)) Ale teď mám v plánu si objednat pořádný šampony a přemýšlím nad Kerastase, tak pak podám report...

    ReplyDelete
  5. Baru, já pro změnu ke kadeřnici nechodím vůbec :))

    ReplyDelete
  6. Máš dokonalý blog! Oh! Sleduji tě! :-)

    ReplyDelete
  7. Gestil wonder mám aj ja, kúpila som si ho na základe množstva recenzií na internete a už sa ma nezbaví, budem ho kupovať vždy! :) Je to skvelá maska, ja ju používam tak 1-2 krát za mesiac. Práve sa inak chystám napísať o ňom na mojom blogu :)

    www.laurita-beauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Mil mil karité mám v plánu koupit na střídání s Gestilem (aby si vlasy nezvykly :)), tak jsem zvědavá, čtu na ni jen samou chválu!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails