2011-11-02

Clinique black honey velvet

Aneb znáte příznačnější barvu do podzimního počasí venku, než takovouto vampy pecku? Opravdu, na podzim se ze mě stal klasik. Toužím po burgundy, vampy, tmavofialových, tmavomodrých, případně tmavě růžových....žádný výstřelky prostě. Teď mám náladu na klasiku, takže podle toho asi  budou vypadat moje listopadový příspěvky (než je nahradí zelená, třpytečky, konfety a nadšení z vánoc :)  

Tohle je krásná klasická jelly vampy, ale sorry, lakování prostě bohužel voser největší. Nevim, měla jsem chuť opravdu tu lahvičku roztřískat při lakování. Dost mne to mrzí, protože barva je to opravdu skvostná, ale přistihuju se při tom, že hledám lak podobné barvy, ale jiné značky. Nejsu si totiž tak úplně jistá, jestli na tento mám nervy :-) Nu...vidíte sami na obrázcích, jak se asi lakuje...nicméně stejně mám sto chutí dát mu ještě šanci!
Co nosíte na podzim nejčastěji vy? Já asi fakt ty tmavý. Momentálně mám nalakováno OPI Lincoln park at midnight a barvy tohoto typu mi velice vyhovují.



17 comments:

  1. Joo, taky teď sahám po tehlech tmavších. Občas se ale něco vyskytne co na tech nehtech "nutně potřebuju" a podzimní to zrovna neni :))
    Barva je moc pěkná, dej mu ještě šanci :D

    ReplyDelete
  2. nejdřív jsem se podívala na obrázek a řekla jsem si: dobrá barva, špatné lakování... no a pak jsem si přečetla text a došlo mi, že to nebyla tvoje vina (taky jak jako by to měla být tvoje vina, když si lakuješ nehty asi často, takže logicky to asi umíš, že ano).

    jo a jinak vůbec jsem netušila, že u clinique umí taky laky na nehty. nebo spíš neumí?

    ReplyDelete
  3. Já jsem ho lakovala jednou na dva nehty, neměla jsem na něj nervy :( Ale barva je to krásná.

    ReplyDelete
  4. jsem nevěděla, že Clinique má i laky.. :-)

    ReplyDelete
  5. trb: no, ono to možná bude i rukama :) ale rozhodla jsem se to publikovat, i když to není dokonalý, ať je vidět, jak "zlobí" :-)

    Jari, já za něj moc děkuji! A stejně myslím, že mu šanci dám, třeba se jednou bude lakovat dokonale, až se to s nim naučim :-)

    ReplyDelete
  6. Pěkná barvička, ale daleko víc se mi líbí oranžový od Opi na Halloween. :)

    ReplyDelete
  7. Dashulko, až tu značku najdeš, tak mi dej vědět prosím, já tu barvu miluju, ale taky na něj nemám nervy- lakování bych ještě jakž takž přežila, ale potřebovala jsem čtyři vrstvy, vůbec neschnul pořádně ani se Seche a hned byl oprýskanej:-(

    ReplyDelete
  8. ja mám dosť podobný maybelline mini colo rama redcurrant jelly a od catrice the devil wears red. a tiež je to lakovanie onervy, ale aj tak sú úžasné.

    ReplyDelete
  9. moc hezká barva :))

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. ja mám momentálne na nechtoch minicolorama lak, volá sa redcurrant jelly. je to taká istá farba ako tento, ale lakuje sa (aspoň podľa mňa) skvele :)
    milujem tieto farby, a nielen na jeseň :)

    ReplyDelete
  11. Dašulko, rádo se stalo. I když si nejsem tak úplně jistá, zda to není danajský dar :D

    ReplyDelete
  12. Mám hodně podobný odstín od Maybelline, mini Colorama, odstín 52 Dark Plum a s ním se mi moc dobře pracuje a dlouho vydrží:)

    ReplyDelete
  13. Katie, ten mám taky a ten vedle něj ani neležel... :( podoba vůbec :(

    ReplyDelete
  14. jsem asi slepá, ale nikdy jsem si u Clinique nevsimla, ze maji laky! :) ta barva je uzasna!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails