2010-11-05

NOTD:OPI Lincoln park at midnight + CND crimson sparkle

So here I am. looking for a perfect berry polish - I want blackberry color super shiny and with microglitter that is like purple/pink/fuchsia...This is my last attepmt...ok definitely not exactly what I want but anyway - i like it!
I think I not need to tell you about the application etc - all I can say it's OPI :-)
But my perfect berry polish goes on.....does anyone know where can I get Rimmel black cherries?


Tak jo, vždycky si vymyslím něco, proč si kupovat další laky. Teď zrovna nutně potřebuju super lesklou tmavě ostružinovou barvu a protože jsem holka co žere reklamy, myslím si, že ostružina má mini třpytečky, nějaké do růžova, fialova a tak...takovou chcu. No a toto je aktuální pokus. Teda vyšlo to úplně jinak, než sem čekala, ale tak jako dobrý(myslim že i fakt dost dobrý!) až na to, že to není co sem hledala :)
O aplikaci? blablabla...myslím, že stačí říct, je to zkrátka Opík :)


Btw dám království a půl princezny tomu, kdo mi poradí, kde sehnat Rimmel black cherries :-)



6 comments:

  1. Rimmel je fakt úžasný. Ale mě se dost líbí i samotný Lincoln. I ten efekt je dobrý. ÁÁÁÁÁÁ... Musím mít taky něco takového! :D

    ReplyDelete
  2. S tím efektovým lakem je to kráááása!

    ReplyDelete
  3. A OPI - Black Cherry Chutney se ti nelíbí? Ale ta je, pravda, trošku do vínova.

    ReplyDelete
  4. Před chvilkou jsem se vrátila domů z Rossmanna s Rimmelem Black Cherries, kde na něj byla sleva 25%, takže stál 49 kč. Teď chci to království, ale princeznu si nech :D

    ReplyDelete
  5. šmarja. zítra musím jít do rossmanna....díky díky za tip!!! pošli své iniciále ať na tebe můžu to království přepsat. půlku princezny pošlu v krabici po částech :))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails