2012-07-14

Color club Modern pink

Ahoj! Já mám vždycky takovou radost, když objevím něco super a můžu se o to podělit! Proto dneska přednostně před jinými články píšu o svým nákupu na mojesminky.cz, jehož předmětem byly laky Color club.



Koupila jsem si Modern pink, Diamond drops, Revvolution a The lime starts here. Milovnice (nejen) neonek, určitě mrkněte, mají v nabídce některé neonové odstíny od Barry M i Color club. A to vše za velmi sympatické ceny. Sledujte jejich FB stránky, kde můžete vidět swatche laků, naskladnění zboží. Poštovné mají zdarma a nabízejí možnost osobního odběru v Brně. Navíc k nákupu dávají dárečky zdarma - odsypky pigmentů Barry M. Taky upozorňuju, že skladem bývá většinou dost málo kusů jednotlivých barev a bývají rychle pryč, proto sledujte novinky na FB stránkách o naskladnění a neváhejte objednat. Já už takto prošvihla lak, co jsem moc chtěla, a to jsem info o naskladnění zachytila pouze s dvoudenním zpožděním :)


Tak a dost reklamy, která vlastně reklamou není. (Laky jsem si koupila za svý peníze a doporučuju vám je čistě z vlastní vůle, protože se mi líbí jejich servis a nabídka, skvělý doupě pro lakový maniačky, který nerady objednávají v zahraničí). Jdeme k laku:


Prvně bych řekla, že jsem si nebyla jistá, jestli Modern pink zařadit mezi neonky nebo ne. Ani stránky ji tam nezařazují, neschne do matna jako jiný neonky. Ale po pár dnech nošení, kdy jsem koukala, jak krásně svítí jak na rukách, tak na nohách (jo, až tak se mi zalíbila, že jsem po sto letech sladěná), jsem usoudila, že pro mě to prostě neonka je! Chronické hledačky centropenkovýho odstínu, zbystřete, tohle podle mě je typická centropen růžovka. Zkrátka dokonalá. Prvně jsem chtěla Yum gum, který je podle swatchů hodně blízkej dupe a navíc po zaschnutí ovocně voní, ale bohužel. Tak jsem se utěšila aspoň tímto a nelituju, rozhodně jsem nešlápla vedle. 
A tím moje óda nekončí. Prosím, konečně jsem našla neonku, která se krásně nanáší. Má takovou spíš vodovější konzistenci, CC štěteček mi vyhovuje a při troše šikovnosti se dá lak ukočírovat i ve dvou vrstvách, já použila tři. Ale už žádný 3-4-5 vrstev, díry, nervy a sprostý slova na adresu laku. Po příšerných Chinách opravdu slepičí polívka pro dušičku lakové maniačky. A další dobrá zpráva - má úplně jinou konzistenci, než všechny ostatní neonky, co mám. Schne o trošku dýl, jak už jsem psala, nezasychá matnej, ale zato je jakoby hodně pružnej, takže se neloupe jako ostatní, jako lepidlo přilne k nehtu a drží. Na moje poměry běžných laků drží opravdu dobře, na poměry neonek u mě naprosto fenomenálně! 


Přidala jsem ještě efekťák Diamond drops, kterej se mi na první pohled dost zalíbil, přijde mi vcelku neotřepanej. A teď nějak vůbec nechápu, proč jsem doteď Color club tak opomíjela. Myslím, že bych se jim měla omluvit :)

22 comments:

  1. Já mám Color Club moc ráda, vyhovují mi štětečky, barvy i schnutí.
    Vybralas skvěle, nepřestávám vycházet z údivu, jak ti neonové růžovky sluší. :)

    ReplyDelete
  2. CC je opomíjený asi protože nechrlí nové kolekce tak často jako OPI nebo ChG. Je to škoda, protože mají i velmi povedené a originální odstíny!
    Tento je skutečně nádherný, ale já Yum Gum stihla, tak si na něj nechám zajít chuť.
    Jo a šminky mají poštu zdarma pořád ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem si zrovna říkala, jak je to s tou poštou, taky mám zato, že při platbě předem neplatíš poštovné žádné :)
      Verunka

      Delete
    2. Jejda holky máte pravdu! To se moc omlouvám a díky za upozornění, už je to opraveno. Mám za to, že jsem to vyčetla někde z FB, asi nějakej post či koment ve stylu pošta je stále zdarma, nenapadlo mě, že je to pořád, ono se tomu v dnešní době i těžko věří :))

      Delete
  3. No a pak ti chci pochválit opálení - nevím, zda je to víc tím zářivým láčkem nebo tvým usilovným chytáním bronzu, ale podle rukou bych tě tipla na nějakou černošici :D Jestli máš takhle krásně opálené celé tělo, tak to závidím!
    (A lak je mimochodem moc pěkný, i když mně trochu víc nadchnul ten efekťák ;-)).
    Verunka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :). No, opálená už mírně jsem, taky jsem si říkala, že ty ruce vypadají jako bych byla nějaká čokoobčanka :)). Na těle je to bohužel míň, ruce mám tmavý skoro celoročně, akorát v zimě jdou spíš do červeno-fialova :D

      Delete
  4. Téda to je barva, úplně září

    ReplyDelete
  5. Modern pink je právě na cestě ke mě, tak se teď na něj těším ještě víc :)

    ReplyDelete
  6. Já si tam teď objednala Yum Gum a to je dost podobnej odstín...a taky jsem strašně spokojená!

    ReplyDelete
  7. Paradni barvicka. CC mam hrozne rada, ten stetecek mi sedi vic nez treba OPI a za ty penize... Ja mam pocit, ze by se mi hodil jejich kazdy druhy lak, ale kde na to brat, ze jo ;)

    ReplyDelete
  8. Také jsem minulý týden objednávala a v pátek mi přišly Modern Pink, Peppermint Twist,Jackie Oh!,Youthquake a Edie. Na léto super barviky :-)

    ReplyDelete
  9. ružová je moja naj :) a hlavne takáto! tú musím mať :)

    ReplyDelete
  10. ta je super!!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  11. ak mas chut, mozes spravit tag 5 veci, ktoré mi ulahcuju zivot, oznacila som ta.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evie, děkuji, pokusím se, jen mám obavu, že to u mě bude giganudnej článek :D :D

      Delete
  12. krásna neon farba ! :) vyzera krásne na takých peknych nechtoch :)

    ReplyDelete
  13. Úžasná :). Osobbně bych asi vůbec nepřemýšlela o tom, jestli to je neonka, prostě je! :D I ty ostatní co tu máš (od Chiny Glaze) vypadají moc hezky :).

    ReplyDelete
  14. Mám nový blog a asi víš, jak je těžké mít nové členy, budu ti moc vděčná za podporu a třeba i pravidelného čtenáře! Měj se hezky a ahoj! :)
    Ps. nádherné!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Jojo, sehnat čtenáře není jen tak, chce to hlavně trpělivost. Pokud můžu poradit, tak se nezaměřuj na číslo čtenářů, ale na kvalitu článků, hlavně to dělej proto, že tě to baví a čísla neřeš. Zatím tam moc článků nemáš :), tak jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet. Hodně štěstí při blogování!

      Delete

Related Posts with Thumbnails