2012-07-03

Korres Melon body butter


Ahoj! Tak dneska si dáme jeden ultra rychlej příspěvek/nákupní tip. Musím vám co nejrychleji představit mýho absolutního oblíbence, co mi asi před týdnem přistál ve schránce - tělové máslo Korres s vůní melounu. Stala jsem se na něm prakticky okamžitě závislou, protože obsahuje spoustu přírodních surovin, co mi dělají na kůži dobře a pořádně ji promastí. V létě potřebuju zvýšenou péči hlavně na nohy, které u mě v sandálcích trpí a potřebují kromě pravidelné pedikúry taky vždy na noc pořádně promastit. Doteď jsem na to používala Body shop másla, ale s mojí spotřebou jsem vypatlala všechny svoje zásoby. A musím říct, že tohle je skvělej náhradník, ráno jsou nohy opravdu pěkně hebký, zrovna tak ruce, který potřebuju mastit celoročně. A ta vůně? No co vám budu vykládat. Nádhera. A ani není tolik umělá, jako třeba ty bodyshopácký vůně. Milovnice sladkých ovocných vůní si tu přijdou na svý. Opravdu vám všema deseti doporučuju je vyzkoušet!

A na závěr ta nejlepší zpráva. Pořídila jsem ho za nádherných asi 180 Kč (s mojí věrnostní slevou na jahodě, kterou beztak všichni už taky máte :). V poslední době jsem začala bedlivě sledovat sekci "s krátkou expirací". Stačí do vyhledávače zadat "datum spotřeby" a mezi vyhledanými výrobky můžete najít skvosty za pakatel. Moje máslo je tuším do srpna, ale opravdu si nedělám starosti, že bych ho do té doby s mojí spotřebou nevypatlala. Jsem z nákupu naprosto nadšená, normálně stojí asi 600,-. Momentálně mají melounmandarinku či jogurt. Ale průser je, že to ve mě jen vyvolalo touhu vyzkoušet další výrobky Korres, ač jsou normálně dost drahý. Jinak kdyby někdo nerad nákupy po netu, Korres u nás vede Profimed. Máte zkušenosti s Korres? Co doporučujete či nikoliv?

PS: na omlazení teď proběhla diskuze o tom, že při platbě kartou na jahodě došlo k úniku dat a následné blokaci karty bankou. Proto raději pokud můžete, používejte Paypal. Nikdy jsem s ním problém neměla a mám za to, že je to fakt nejpohodlnější a nejbezpečnější způsob platby.

Jo a do 3.7 (takže dnes do půlnoci) platí na Jahodě ještě akce - kompaktní pudr Korres zdarma k nákupu jakéhokoli zboží nad 75 dolarů :)

27 comments:

  1. tak to je dobrej nápad s tím datem spotřeby, to mě nikdy nějak nenapadlo :D

    btw. ad jahoda, jo nějakej únik tam proběhl, ten PP je rozhodně lepší (ale vím i o lidech, kdy jim blokli kartu i kvůli eshopům, kde platili PP, takže ani tady to není očividně stoprocentní, pokud jde o blokace, o zneužití bych se ovšem nebála)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jo, pp taky není 100%, ale nějak mu věřím víc než platbě kartou. Už jen proto, že když se stane nějaká krpa, mám se na koho obrátit :)

      Delete
  2. super tip, určite vyskúšam :)

    ja som jedna z tých nešťastníkov, ktorím stopli kartu.. vyzerala som ako totálny blbec, keď mi odmietli kartu v zare.. našťastie som mala hotovosť, ale hneď som utekala do banky, že čo to má znamenať. tam mi kartu rozstrihli, že je blokovaná lebo chodím na nejaké pofidérne (!!!) stránky- ďalšia hanba ako keby som bola nejaký úchyl.. Od vtedy už len pay pal...
    Lala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Z toho si nic nedělej, to se mě stává furt...tuhle jsem nakupovala nakupovala, až jsem si vyčerpala všechnu hotovost, nějak sem si to nespočítala až mi v jednom obchodě kartu odmítli :) podruhé mi ji zas odmítli, netušila jsem proč a pak jsem zjistila, že mám propadlou kartu :) No trapasy v jednom kuse, ale co už, beru to sportovně :)

      Delete
  3. Jeee, díky za tip, ráda bych vyzkoušela meloun nebo mandarinku, pokud tam na mě teda počká!

    Já mám pro změnu problém s PP, přišel mi nějakej mail, že mi omezili účet a že se tam mám přihlásit a podle instrukcí mě to navede, co s tím. Tak jo, vlezla jsem tam rovnou z toho odkazu z mailu a vyskočilo na mě červené upozornění, že se ta stránka snaží zneužít moje údaje a obrat mě o peníze! Tak jsem z toho rychle vyjela a později to zkusila znova klasicky přes prohlížeč a už to bylo ok, tak jsem změnila heslo a ověřovací otázku, ještě jsem se zkusila novým heslem přihlásit, fungovalo to, tak si říkám dobrý, můžu nakupovat. No a chci zaplatit shodou okolností zrovna na jahodě a píše mi to, platba odmítnuta... přihlásím se do PP a účet stále omezený! Tak jsem začala pátrat co s tím a prý do tří pracovních dnů by to mělo být OK, tak teda čekám a doufám, že počká i jahoda a nestornuje mi tu objednávku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no tak tohle nikdy nedělej - nikdy neklikej na žádný odkazy v emailu, který vedou údajně na paypal a už vůbec tam nezadávej hesla! zaprvý to jsou běžné praktiky podvodníků, jak získat přístup k účtu, zadruhé se ti může komp "nakazit" a pak tě od nich přesměrovávat na jejich server, přitom ty si budeš myslet, že to je paypal

      pokud ti takovej email přijde, vždycky zadej do prohlížeče ručně adresu paypalu (nebo si ji otevři z vlastních záložek) a jedině takhle se loguj - pokud tam opravdu bude pořeba nějakého nastavení, odsouhlasení nových uživatelských podmínek apod., tak se ti zobrazí taky

      Delete
    2. Já to nikdy nedělám, resp. dřív mi to vždycky přišlo podezřelý, ale tohle ve mně vzbudilo důvěru, bylo to od Service PP jako všechny ostatní maily, mělo to stejný formát... Každopádně mám nahnáno a už jsem dneska 3x kontrolovala účet, jestli tam prachy jsou...

      Delete
    3. Zajímavý. Snad ti to brzo odblokují, toto slyším poprvé. Jinak na paypal emaily taky zásadně nikdy neklikám a co je třeba, řeším přihlášením v novým okně, pro jistotu :)

      Delete
    4. Aspoň jsem pro příště poučená a pokud přijdu o prachy, bude to teda sakra lekce...

      Delete
    5. jo, tvářit se jako pravej Paypal je oblíbená finta :)) čímž tě nechci nijak strašit - určitě to bude v pohodě a i kdyby ne, tak by ti peníze banka dost pravděpodobně vrátila

      Delete
  4. Děkuji za tip. Meloun a jiné ovocné hlavně tropické vůně zbožňuji :).

    ReplyDelete
  5. Korres já mám ráda. jejich přírodní výrobky mám ráda. ceny už zas tak ne :) věřím že vůně musí být skvělá - já mám spadeno na melounový peeling a tak krásně voní. ale másla já nerada, jsou hodně hutné a já nemám ráda zdlouhavé roztírání.

    ReplyDelete
  6. aaaaaaa sakra to mi nedělej :X Zbožňuji melounové vůně a ta cena + navíc jsem na "jahodě" dost závislá :D a rozhodně moc děkuji za ten tip s tím datumem spotřeby! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Korres mám moc ráda, obzvlášť tělovku :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
  8. Taky díky, už mám koupeno, neměla jsem o tomhle ani tucha, jsi zlato!:-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Není zač, vsadím se, že budeš spokojená :)

      Delete
  9. miluju vše melounové hlavně na léto :)
    Kdyžtak mám nový blog http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/

    :)

    ReplyDelete
  10. Já Korres miluju! Miluju od nich úplně všechno (asi to bude tím, že je to řecká kosmetika :-D) a to tak, že jsem za to ochotná dát i takový šílený peníze. Plánuju v příštím týdnu zrecenzovat u sebe na blogu všechno, co od Korresu mám (mám toho opravdu dost, takže to asi rozdělím na tělovou kosmetiku, dekorativku a ostatní :-D). Jen mám trochu strach, jestli na něco nezapomenu, už ani vlastně nevím, co jsem si od nich za tu dobu nakoupila :-D.

    Jinak to s tou záruční lhůtou je super!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, to je fajn! O Korres zatím všeobecně nemám moc načteno, takže si tvůj blog přidávám na bloglovinu a těším se na recenze!

      Delete
    2. Tak jsem uveřejnila první článek týkající se tělové kosmetiky :-D.

      Delete
  11. Potvrzuju, že korresácké výrobky voní fantasticky a hodně věrně a málo uměle. Ta cena trošku bolí, to jo, ale dá se občas vychytat sleva i v obchodech, občas mají příjemné výprodeje (lze sledovat na stránkách Profimedu). Vlastně jsem naposledy okouněla a nevěděla, co vybrat, protože všecko voněla fakt nádherně! :D
    Verunka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Občas budu na profimed koukat, díky za tip!

      Delete
  12. Ja mam korres lesk na rty, maslo na rty, a odlicovaci emulzi, vscehno nadherne voni!!!

    ReplyDelete
  13. Aj ja ho mám, je naozaj užasny a neni ani drahy :)
    http://katherine-fashion.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  14. JÉ na to slyším !Vůně co voní tu kupuji:D,Moc se mi tu líbí tak se přidávám k blogu:)

    ReplyDelete
  15. Dáško pokud se ti tak zamlouvá momentálně Korres kosmetika, tak si namysli co chceš a já ti to klidně pošlu z Řecka. Tady jsou ty ceny o hodně nižší (např. sprcháč, 4-5 Euro, těl.krém 5-7 Euro apod.) Nebo jestli se dáš dohromady ještě s někým stačí říct. A celé léto tu ještě z těch cen co jsem ti napsala mají skoro ve všech lékárnách kolem 25% slevu. Namysli co potřebuješ (btw. je naprostou nutností mít od Korres kokosové tělové mléko :-) a nějak to vymyslíme :-)
    Hanka z Thassosu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails