2013-03-16

Ladybox 02/2013

Ahoj! Pokud z toho ještě nejste otrávení a krabičky vás pořád baví, můžu nabídnout vlastní recenzi. A že tentokrát mám k produktům celkem co říct. Nějakou dobu už všechno zkouším a na jednotlivý produkty jsem si stihla vytvořit docela jasnej názor.


Nejdiskutovanější je bezesporu asi čoko balzám od Nobilis Tilia. Já se řadím mezi ty jedince, který jsou z něj nadšení. Používám ho jako klasický tělový máslo. Voní jako opravdová čokoláda - neuměle. Nemám ráda umělý čokoládový parfemace, co má např. Balea a tak. Ale tohle je moc příjemný. Rovněž konzistence, ač je tuhá (a nebojte, nebarví :), je alespoň pro mě velmi user-friendly. Vždycky kus "vydloubnu", pod teplem prstů balzám rychle roztává a velice jednoduše se rozetírá. Tohle je jedna z věcí, kterou opravdu moc ráda používám, nejen proto, že "byla v LB, tak to vyplácám, aby se neřeklo".


Druhou věcí, ze které mám největší radost, je paradoxně levná drogerková micelárka Lirene. Přiznám se, že k drogerkové pěstící kosmetice mě to tolik netáhne a sama od sebe bych si ji určitě nekoupila! Proto jsem hodně ráda, že se ke mě touto cestou dostala. Je totiž fakt skvělá. Ok, vím, že čím míň parfemace ve výrobku, tím líp, ale musím konstatovat, že voní fakt úžasně. Pěkně odličuje, nedráždí oči (což u mě u micelárky není samozřejmostí, žejo, Avéne?) a celkově je pro mě zcela srovnatelná s Biodermou, až na ten rozdíl v parfemaci. Líbí se mi i balení, je takový šikovný a dobře se s ním manipuluje. Možná vám tohle přijde jako blbost, ale já si toho balení cením, protože třeba zrovna ta Bioderma má tak ultimátně debilní balení, že nestát půl litra blbé vody několik stovek, praštím s ní o zem. Opět mám u ní rozbitý víčko po pár použitích a nehledě na to, že dávkuje příliš moc vody. Vím, že si ji některý přelíváte do menších, nebo teď jsou i novější balení, ale podle mě je to velká chyba. Tak drahá věc by měla mít sakra normální použitelný balení. Abych to shrnula, vodu Lirene si nejspíš koupím znova.


Sans soucis hydratační krém je taky moc fajn. Takovej normální, pěkně voňavej, denní krém. Neříkám, že je to nějakej zázrak a nehodlám si ho kupovat příště, ale jakožto obyvatel této černé krabičky krásy mě potěšil a zcela uspokojil. Myslím, že pro takovej krém najde využití skoro každej, případně někdo ve vašem okolí, kdo ho uvítá, se vždycky najde. Pro mě by hlavní účel krabiček měl být z pohledu zákazníka v tom, aby se mi to co nejvíce vyplatilo. A tohle si myslím, že se vyplatí spoustě lidem :). A plus je v tom ta přidaná hodnota vyzkoušet neznámou značku.


Biosilk je skvělá volba. S tímto olejíčkem jsem byla více než spokojená a tohle mini balení je skvělý na cesty, protože já prostě bez olejíčku na konečky necestuju! Nemám k němu moc co říct, neb jsem ho už recenzovala, není to pro mě novinka a najít ho v LB mě velice potěšilo.

Fleur de Santé lesk na rty, resp. tekutá rtěnka. WTF? Jako já vám říkám, že tohle by mělo být normálně trestný vyrábět něco takovýho. Studená růžová s třpytkama, co snad nikdy nikomu nemůže slušet, kýč, co se možná nosil před sto lety, prostě tragédie. Tržnicově vypadající obal je jen třešinkou na dortu, možná jediný plus je v tom, že ladí s obsahem. Jakej obal, takovej obsah. Prosím vás. Nedávejte Fleur de Santé do beauty boxů. Konec hlášení. Děkuji za pozornost. 

Lavera balzám na rty. Fůůů, nuda. Obyčejnej a nijak nevoní, ta parfemace je mi spíš až trošku nepříjemná. Ale balzám na rty se vždycky hodí, myslím, že to nebyla vůbec špatná volba, ačkoli mě to za srdce nechytlo. Funkcí je fajn, ale já se svou ujetostí na ovocný vůně to neocením. Tohle se prostě ani nemůže odvážit konkurovat mým oblíbeným Crazy rumors. Sorry.

To by bylo asi tak všechno. Už o mě víte, že mám nějakou podivnou fóbii ze vzorečků, mám s nima prostě problém, vždycky je někde pohodím a nepoužívám je. Takže se ode mě nemůže ani tady čekat, že s něma udělám něco jinýho. Navíc je to tuším cosi pro zralejší pleť, takže vůbec. A Smoklin tablety hodnotit taky nebudu, neb si myslím, že užívání nějakých potravinových doplňků je potřeba dlouhodobě, aby se něco projevilo, a ne pár tabletek.

Shrnutí na závěr?

Za mě LB rozhodně ano a tento únorovej je super. Je to krabička založená na překvapení, takže by byla asi hodně velká náhoda, kdyby člověku vyhovovalo přesně úplně vše, co v ní přijde. Proto je třeba zhodnotit užitek, jakej z boxu dotyčnej /teda já/, má. Jednu věc úplně mimo může převážit užitek z plnýho balení nějaké věci, která převýší i cenu samotné krabičky. U mě jsou to tři věci, ze kterých jsem opravdu nadšená a považuju je za trefu (Lirene, Nobilis Tilia, Biosilk), jedna věc, co mě taky potěšila, ale úplně z ní neskáču (Sans soucis), jedna zcela neutrální (Lavera, no ale furt lepší obyč balzám na rty než nepoužitelnej oranžovej odstín makeupu, že?) a jedna věc teda totálně mimo a pro mě tak na hození do koše (FdS).

Takže jak vidíte, u mě ten užitek převažuje, takže za sebe doporučuju a mimochodem na příští -březnový vydání s Illamasqua se těším jak malá holka. Jsem fakt zvědavá, co tam dají!



20 comments:

  1. Mně by udělal radost balzám na rty a Biosilk možná ještě krém, jinak asi nic :(

    ReplyDelete
  2. Ten biosilk bych chtěla vyzkoušet :))))_

    nikol-kach.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. design chválím, u té růžové jsem občas měla pocit, že růžovější už být nemůže ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D :D :D jojo, jen růžová to může být :). Vím, že růžová mi byla vícekrát kritizována, ale já ji mám prostě ráda, proto jsem se jí tak dlouho držela...

      Ale už před časem jsem chytla chuť se růžovýho designu zbavit, ani nevím proč..jen jsem potřebovala nějakej nápad na header a tak, nakonec z toho vzniklo toto :)

      Delete
  4. Cely box mi pride ako velka NUDA, niezeby by to boli nefunkcne veci, nic coby som si kupila dobrovolne v obchode

    ReplyDelete
    Replies
    1. No je vidět, že sto lidí, sto chutí...mě se zas třeba nelíbila většina vydání Senzaboxů a většina lidí ho má raději než LB mě přijde :)

      Delete
  5. O tej micelárke Lirene som už predtým počula chvály, ale u nás na Slovensku ju nikde nemôžem nájsť :/ Iné produkty Lirene áno, ale toto nie.

    ReplyDelete
  6. mě se tohle vydání taky líbilo :)

    ReplyDelete
  7. Micelárku od Lirene jsem si koupila ze zvědavosti a jsem s ní spokojená, je tedy víc parfmeovaná, ale to mi nijak nevadí a koupím si ji novu. Ten tělový balzám zn dobře.

    ReplyDelete
  8. Jsem se zařekla, že už žádnou krabičku objednávat nebudu, ale Illamasqua mě zlomila, doufám, že to bude stát za to. Těším se na glossybox, už aby dorazil:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U nás bude i glossybox? To jsem asi zas nějak pozadu :)

      Delete
    2. Nene, kámoška mi ho koupuje v Anglii:)
      O víkendu jsem vyhrála u Rendy Gretbox, tak jsem velice zvědavá, ten jediný jsem si zatím nepořídila:)

      Delete
  9. Lirene mi fakt sedí, už jsem ji taky recenzovala :) Jinak musím ti ten novej design pochválit, je strašně příjemnej :)

    ReplyDelete
  10. Dáši, můj komentář bude tak trochu mimo mísu, ale nedá mi to - nynější design blogu je fakt skvělý :)

    ReplyDelete
  11. Přidám se k těm, kteří chválili nový vzhled blogu. Je vážně skvělý!
    A co se týká krabičky - dala jsem si krabičkovou pauzu, ale teď mě zase popadla touha zkoušet. Mám na cestě oba březnové boxy a doma únorový Ladybox. A taky jsem dostala ten FdS lesk v té šílené barvě - jen jsem otevřela krabičku, řekla jsem si, že osmdesátky jsou už naštěstí pryč, ale takový barvy by se měly zakázat.

    ReplyDelete
  12. Já jsem si únorový LB neobjednala a jsem možná ráda, líbila se mi na něm akorát krabička.. Jinak ostatní výrobky bych asi moc nevyužila..

    Zvu tě na giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html :)

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails