2013-04-12

Ladybox 03/2013: RECENZE

Ahoj všem! 
Taky máte takovou radost, že už se počasí venku aspoň vzdáleně začíná podobat jaru? Já obrovskou!
Dneska vám tu pěkně po kouskách rozeberu poslední krabičku Ladyboxu, no nebudu kecat, jsem z ní úplně nadšená. 
Tohle vydání se mi totálně trefilo do vkusu a musím říct, že jsem zatím neměla nebo ani neviděla na netu krabičku, která by mi tak sedla, jako tato. Je to samozřejmě určitě individuální záležitost, o tom to je. Tentokrát u mě taky krabička splnila svůj účel v tom, že dva z výrobků ve vzorkové velikosti rozhodně musím mít v plné verzi. Ale nebudu předbíhat, vemu to pěkně popořadě.



Illamasqua Throb - aneb značka, která byla rozhodně tahákem březnové edice! Za sebe musím říct, že jsem na 90% čekala lak a nesekla jsem se. Tvářenku tam zas nedají, žejo. A mně osobně lak udělal radost milionkrát větší, než třeba stíny, a tajně jsem doufala, ať tam proboha nedávaj tužku na oči, z té bych si rozhodně na prdel nesedla. Výborně, splněno! Na druhou stranu ovšem chápu ty z vás, které jsou lehce zklamaný, nebo je lak tolik nenadchnul. Je mi jasný, že pro většinu lidí je dávat za lak na nehty dejme tomu více než stovku donebevolající blbost. I levnější laky dokážou udělat dobrou službu, ale tohle je prostě mazlíček. Klasická červená se u mě určitě neztratí a pohádkově se lakuje. Za mě jednička!


No...tak to bysme měli...Illamasqua mě uspokojila, na posezení jsem do sebe naházela výborný kokosky od Biopekárny Zemanka a zbytek boxu už byl pro mě tak nějak irelevantní. Mimochodem, když jsme u toho, tak produkty Zemanka znám a pravidelně kupuju už nějakou dobu, tak pokud neznáte, můžu jen doporučit jejich špaldové krekry s různýma příchutěma, jsou úplně boží! Zpátky k tématu - to jsem ještě netušila, že pro mě má LB ještě další a snad milejší překvápka!



Úplně nadšená jsem ze spreje Antiac od Salcury. Nejen, že má vynikající recenze, ale řekla bych, že dokonce fakt nekecaj! Úplně megaobrovský pozitivum na této věci je, že neobsahuje všelijaký ty sajrajty, který kromě toho, že můžou účinkovat, tak můžou pleť i pořádně podráždit, vysušit, a tak. Neobsahuje alkohol, ani parabeny, antibiotika, hormony a další látky, navíc není testován na zvířatech. V tomto budu asi jediná, ale snad všechny blogerky a recenze v zahraničí si stěžujou na nelibou parfemaci. Já tuhle bylinnou směsku naopak miluju a nejradši bych se v tom koupala, to je vážně něco pro můj nos! Nějaká ta hodně svěží a voňavá složka (eukalyptus?) navíc pleť příjemně zchladí a zklidňuje. Jen je trošku blbej ten obal, vždy si to musím hodně opatrně našplíchat do dlaně, aby to neprskalo všude kolem. Abych to shrnula, sprej jsem používala denně, dnes sem málem se slzou v oku vyšplíchala poslední zbytečky a rozhodně jdu do plnýho balení! Protože podle mě opravdu umí pomoct hojení, zklidnit pleť a pupínky se dělají míň.


Neméně příjemným překvapením bylo tonikum od Weledy. Taky taková bylinková parfemace, s citrusem navíc. Paráda. Zrovna tak vůně, na kterou si všichni stěžují a já před každým použitím měla aspoň půl minuty strčenej nos ve víčku. Rovněž jsem spotřebovala rychlostí blesku. No vidíte to, víte, jak vždycky píšu, že nesnáším ty vzorečky a mini balení. Tyhle dva produkty jsou jednou z výjimek, co jsem prakticky okamžitě zlikvidovala, a to znamená, že je to fakt pecka! Toner sháním už delší dobu, takže ve výběru mám jasno. Sice je na můj vkus plný balení poněkud dražší (pouhých 100 ml za 309 Kč v Ladyobchodě), ale co už. Už jen pro tu vůni za to ty prachy dám! Samozřejmě, abych nezapomněla, vyhovuje mi produkt samotnej - krásně dočistí, nedráždí, zklidní a mám pocit, že na pleti tak nějak účinkuje, kdežto třeba po micelárce mám pocit takovýho toho "nic" :). Jasně, že jen kvůli vůni za to tři kila nedám...

Ladybox "Líbej mě" balzám na rty se mi taky moc líbí. Popravdě, prvně jsem se lekla, že půjde o hnusnej  vazelínovej šunt navoněnej jako laciná prostitutka. Neptejte se mě, kde se ve mě tyto asociace berou, sama to nevím :). Každopádně mě opravdu mile překvapilo, že naopak obsahuje přírodní másla a oleje a navíc krásně voní. Na rtech je teda pochopitelně velice příjemnej, já tyhle přírodní věci na rty nejradši. Povedlo se, fakt že jo. Co se týče Eveline zpevňujícího krému na poprsí, tak zaprvé na to moc nevěřím, a na mém poprsí vzhledem k věku (a velikosti :)) opravdu díkybohu není co zpevňovat. Věnovala jsem ho tedy mamce, takže tady dojmy vynechám. Zrovna tak krém na strie Palmer´s jsem trošku anarchicky využila jinak, než na prvotní účel. Ta tubička je strašně roztomilá a šikovné velikosti, proto se mi velice hodila jako krém na ruce do kabelky. A svůj účel plní k mé spokojenosti.

Takže co bych řekla závěrem? Tento LB se mi opravdu trefil do vkusu a ani bych nečekala, že mě produkty v něm kdy takto nadchnou! A navíc? Žádný Yves Rocher, Fleur de Santé ani Dermacol? Třikrát hurá! Jediná moje chmurná tečka na závěr? Bojím se, že si krabička nasadila laťku teď tak vysoko, že mě další vydání zklame, i když v něm budou fajn produkty.




32 comments:

  1. Ten lak je skvělý:)))

    Zvu tě na svojí GA, byla bych ráda za tvoji účast :) http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html

    ReplyDelete
  2. S tou Weledou jsi mi nálakala a barva laku je skvělá. :)

    ReplyDelete
  3. Vida, tak jsme to měly prakticky stejně. Máš krásně nalakováno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) No je pravda, že máme ty recenze podobný, vlastně od tebe beru spoustu tipů na pleťovku, protože zatím co jsem na popud od tebe vyzkoušela, bylo super!

      Delete
  4. tak mně třeba ta weleda voní, ale zase mi u ní vadí to, že by se měla umývat... a u salcury si pořád nejsem jistá. ta vůně by byla snad v pohodě, ale je strašně silná, drží se i v místnosti, kde stříkám, a to mi tedy vadí. plus mi z toho slzí oči. a navíc jsem si nějakých účinků na akné nevšimla. ale zase jo, přiznám se, že by se mi plné balení líbilo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakt? Umývat? Já to nesmývala teda :)

      a Salcura mě osobně fakt zabírá, hlavně je to kombinace něčeho nehorázně šetrnýho k pleti a přitom účinnýho...většina věcí na akné je právě brrr - má tunu alkoholu, pálí, vysušuje...

      Delete
    2. taky jsem nesmývala, pak jsem ale přemýšlela nad plným balením a je to napsané v oficiálním popisu výrobku, přímo od weledy... pak jsem tedy měla asi dva týdny pocit,že mi teď umírá pleť, protože jsem týden na sebe patlala něco, co se má smývat a já to neumyla (paranoia jak blázen)... ale zase nic se nestalo, takže dost těžko soudit. zase je to dost drahá sranda a alespoň ušetřím.

      no a salcura je mi fakt příjemná na pleti. líbí se mi, že nevysušuje, snad i pomalu hydratuje, nemusím se po ní mazat. ale účinky ve výsledku jsou fakt minimální až nulové, no a protože je to taky drahé, tak furt nevím... ale to plné balení mě láká. to zas jako jo.

      Delete
    3. Je pravda, že je to hodně drahá sranda....oboje...ale z obojího jsem zase byla maximálně nadšená, takže to určitě využiju...

      Delete
  5. WOW! Tak ten Antiac od Salcury musím vyzkoušet.

    Pěkný článek!

    http://cosmeticsbymichajka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Tento mesiac nebol vôbec podľa môjho vkusu:( Najviac ma asi zaujal Palmer´s krém, červených lakov mám milión:( Absolútny prepadák- spevňujúci krém na prsia. Podľa mňa si ladyboxy a iné boxy objednávajú najmä mladé baby, takže... A navyše mám panickú hrôzu si čokolvek mazať na prsia z obavy pred rakovinou.. No, diagnóza medička, čo už :)

    Karolína

    ReplyDelete
    Replies
    1. týjojakože, furt přemýšlím, jestli bych si tenhle všeobecně rozšířený názor "beauty boxy jsou jenom pro mladé baby" (a většinou se tím myslí tak asi dvacet nebo kolik je tedy pro tebe mladá baba?) neměla náhodou brát osobně. jak kdyby kdokoliv nad 30 neměl nárok si beauty box objednat.

      Delete
    2. No, tak já myslím, že hlavně krém na zpevnění prsou není zrovna jen pro nějaký padesátnice...větší prsa začnou klesat už po dvacítce, nemluvě o tom po děcku.... :)

      Problém je, že moc nevěřím tomu, že fungují.

      Delete
    3. Ja mám 23 rokov. a v mojom okolí si beauty box objednávam len ja.. Nepoznám žiadnu rovesníčku napr. mojej mamy, ktorá by sa na podobnú vec dala nahovoriť. Staršie ženy podľa mňa dávajú prednosť osvedčenej drahšej kvalite pred kvantitou a rôznymi novinkami, ktoré sú často v týchto boxoch prezentované. Nechcela som tým nikoho uraziť, je to proste len môj názor.. Možno to tak vôbec nie je a gro zákazníčok tvoria staršie ženy, mne to však tak pripadá že na podobné záležitosti sa skôr chytajú mladšie vekové skupiny :)

      Karolína

      Delete
    4. To je asi pravda, ale podle mě si na kosmetice ujíždí a boxy kupuje i hodně holek 30+...akorát už jich tolik nemá blog, takže to tak nevidíme...

      Když teda odbočím od České republiky, vím, že to není tak srovnatelné, ale hodně projíždím recenze na MUA a samozřejmě koukám na to, v jaké věkové kategorii se dotyčná nachází a často je to kategorie 35+ nebo 45+

      Delete
    5. no právě, taky jsem si docela jistá, že to kupují i 30+ věkové kategorie. u těch 45+ to asi moc lidí nekupuje, to souhlasím, takže myslím, že mámy a jejich vrstevnice asi nejsou cílová skupina. jenomže mezi věkem 23 a 45 je spousta lidí, kteří to kupují. a pokud někdo třiadvacetiletý usuzuje podle svého okolí, tak hádám, že v jeho okolí je taky asi spíš víc třiadvacetiletých lidí než třicetiletých, takže usuzovat z tohoto jakýkoliv závěr, že skupina 30+ nemá na beauty boxy nárok, protože je stará a už si kupuje svou osvědčenou kvalitu, tak je to dost zavádějící. aneb kolik vlastně znáš lidí nad třicet? stejně tak posuzovat beauty boxy z hlediska zákaznic podle beauty blogů (které většinou píšou kočky kolem dvaceti) je snad ještě víc zavádějící, kolik blogů 30+ vlastně je? moc ne!

      no a jinak si myslím, že v zahraničí to bude ještě kousek posunuté a beauty boxy kupují určitě i ženy 50+.

      jo a tedy se Dashulce omlouvám, že ji tady tak spamuji, ale prostě ten všeobecně rozšířený názor, že beauty boxy jsou pro mladé, stejně tak, že blogy jsou pro mladé, nemám ráda.

      Delete
    6. V pohodě, já s tebou souhlasím...jako řekla bych, že slečna to nemyslela nijak zle, spíš to jen člověk tak nevidí, když blogy vedou samý takový mladý kočky a já jsem ve svých 26 letech mezi nima skoro vykopávka :D

      Ale právě díky tomu, že znám spoustu holek 30+, co si ujíždí na kosmetice, nehledě na moji mamku, která je už 50+, tak si myslím, že ne jen mladý baby si to objednávaj...možná by stálo za to zeptat se tvůrců LB, jakej je okruh jejich zákaznic, nějaká otázka o věku se tam vyplňuje, ně? Docela by mě to zajímalo....

      Delete
    7. Nerozumiem prečo si nasadila hneď ten útočný tón. Nikto tu predsa nepísal, že staršie ženy nemajú nárok na beautyboxy. A nenapísala som STARÉ ale staršie.
      Taktiež by ma zaujímalo odtajnenie informácií :) Myslím, že dosť veľa ľudí označilo ku kolónke Fleur de Santé- nekúpila by som ani by som ani by som neodporučila ďalej či čo to tam bolo :)
      Ach, teším sa už na nové vydanie.. Už aby tu bolo :)

      Karolína

      Delete
    8. no tedy nevím, proč útočný, jen jsem se snažila poukázat na fakt, že věkových skupin je mnohem víc, než ta tvoje a ta tvojí mámy. no jasně napsala jsi starší, což asi znamená, starší než ty? nebo jaké starší? by mě tedy zajímalo, kde je ta věková hranice, že se přestanu zajímat o beauty boxy a pojedu si raději svou osvědčenou kvalitku. (už bych to fakt potřebovala, ty beauty boxy lezou dost do peněz!)

      Delete
  7. Tak za mě sprej od Salcury už nikdy více, mě se po tom naopak zhoršila :(

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. me lak zklamal moc...strasne se mi olamal hned po jednom dni!!! naopak mam rada ten krem na prsa. ale shodli jsme se na salcure - taky miluju tu vuni a mohla bych se v ni koupat. :-) a plne baleni uz na me ceka na poste. mimochodem na strankach primo vyrobce pure brands momentalne vyjde levneji nez na ladyboxu protoze tam neplatis postovny, takze jen 404.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na feelunique.com (poštovné a balné zdarma) mají občas akci na výrobky Salcura. Posledně jsem měla slevu 20 % po zadání kódu, co jsem našla na stránkách http://www.vouchercodes.co.uk/.

      Delete
    2. Holky, děkuji za tipy, určitě to využiju já nebo i některá ze čtenářek...

      Delete
  9. Dashulko, já se opět bavím nad nějakou to tvou hláškou neboť "vazelínovej šunt navoněnej jako laciná prostitutka" mě poabil k slzám, i jsem si to živě představila :D

    ReplyDelete
  10. Taky mě štve balení Salcury, ať se snažím jak se snažím, vždycky prskne všude jinde, jen ne, kam potřebuju a tak to řeším prostě tak, že odšrubuju a mažu tou tyčinkou, co vede od pumpičky.

    ReplyDelete
  11. I am really glad to read this web site posts which carries lots of valuable data, thanks for providing
    these kinds of statistics.

    my website fake oakleys

    ReplyDelete
    Replies
    1. F**k you, stupid spambots :))

      Delete
    2. no a když už jsem tady... ty nemáš ráda fake oakleys?

      Delete
    3. :D :D :D

      přímo je miluju...

      Nééé já ty spamery nesnáším...každej den minimálně 10 mailů, grrr. Většinu ale snad pochytá spam filtr...

      Delete
  12. krásně napsané, pobavila jsem se :-)

    ReplyDelete
  13. Nejvíc jsem se v tomto Ladyboxu těšila na Ilamasqua ale bohuzel me nejvic zklamala:( Lak krásně kryje, schne, ale vůbec mi nedrří na nehtech, už druhý den jsem měla opraskané nehty. Jinak ten sprej od Salcury je uzasny a nadsena jsem i z Weledy:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails