2015-11-28

Wishlist 2014 vs 2015 - co jsem si koupila a co chci dál?

Ahoj všem!

Jelikož si zase "přeju" strašně moc věcí, rozhodla jsem se sestavit opět nový wishlist. Ale moment, počkat! V souvislosti s tím, mě napadla ještě jedna věc. Co kdybych se mrkla, co jsem si přála loni? A jak jsem dopadla? Co jsem si koupila a co přehodnotila nebo přesunula? Napadlo mě udělat takové nové menší ohlédnutí a srovnání, tak jdem na to :)



Černou parku jsem si nakonec koupila v New Yorkeru ve výprodeji, stala se z ní taková "bunda se psem", což možná zapříčinilo to, proč se mi hned na několika místech začala trhat. No, asi kvalita, takže budu letos patrně shánět novou. Začínám mít nový pravidlo - po čem toužíš několik let, kup si to. Už několik let si přeju parku Hollister nebo Abercrombie, ale zase nevím, jestli se to vyplatí, když tu bundu budu nosit převážně ve volným čase = se svým psem :-)

-Tenisky NB jsem si pořídila nakonec ve fialové a jsem moc spokojená. Chtěla bych další!

-Kabát bych nakonec chtěla možná v nějaké světlejší, to je boj - asi mám moc velký nároky, začínám už i zvažovat možnost, že si nějakej nechám ušít na míru. Trošku je mi z těch hadrů na podlahu za tři tisíce v obchodě blivno :) Nemáte někdo zkušenost s šitím kabátu na míru?

-Koženou bundu přesně podle svých představ a obrázku jsem sehnala na Mangooutletu za super cenu. 

-Ze všech paletek nakonec vyhrála Too Faced Chocolate bar a jsem s ní stále náležitě spokojená. Ale jelikož paletkový čert nikdy nespí, samozřejmě bych i tak ráda nějakou další.

-Zimní boty jsem sehnala za dvě stovky zcela náhodně v obří slevě u Bati za dvě stovky. Poslední v mé velikosti. Prostě osud!

-Profláklá Chanel tvářenka byla na mě v reálu moc světlá, takže jsem ji s klidem nechala ve stojanu.

-Mini kabelku jsem odložila, ale stále ji potřebuju. Začínám ale zvažovat i (nečekaně) šedou viz níže, protože je to asi moje nejoblíbenější barva, protože se hodí ke všemu a světlé i tmavé.

-Klobouku se asi vzdám, protože když jsem si posledně jeden zkoušela v obchodě, přítel se mi docela smál. Tak nevim. Stačí už, že mám prej "skafandr" (takový ty kalhoty s "moto" žebrováním) a chodím mezi lidi v gumákách (moje milovaný Melky :D) - ale to jsou jediný výjimky, jinak dostávám k šatníku kladnej feedback!





A co je v mým novým wishlistu?

Pořád toužím po Kate Spade minikabelce. Ale začínám dost zvažovat, jestli černou, nebo šedou...co myslíte?
Rtěnky TOPSHOP mě opravdu lákají už delší dobu, zvláště odstíny Wicked a Beguiled.

Kotníkové černé Vansky vypadají na noze božsky, napsala jsem si o ně Ježíškovi, tak snad jsem byla moc hodná a přinese mi je.

Potřebuju lehkou, nekoženou kabelku, kam nacpu hodně věcí, aby byla omyvatelná. A opět uvažuju nad černou nebo šedou Elizababy od MBMJ (jojo, je to vlastně taška ke kočárku...no ve finále vzhledem k věku bych ji asi časem taky využila :). PS: teď bych tam ale spíš měla v úmyslu narvat psí deku, misku, kokina a náhubek :D

Hodně dlouho už chcu taky Biker boots. Ale jsou buď a)příšerně přezdobený b) důchodcovsky nudný c) mimo můj rozpočet. Z kategorie abc se vymykají tyto od Bati, dost o nich uvažuju.

Potřebuju další paletku? Jo! Momentálně vede Burgundy times od Mac nebo nějaká od Bobbi brown - na fotce je vánoční limitka.

Foreo Luna - má podle mě strašně málo recenzí - nemáte někdo zkušenost? Prodává se v Douglasu a musím říct, že narozdíl od Clarisonicu, který je ještě o chlup dražší a musí se mu často dokupovat hlavice, se mi toto strašně líbí. Zatím jsem koukla na pár videí na Youtube, nemůžu se zbavit dojmu, že by se mi takovýto pomocník velice hodil.

Gel na obočí, respektive vůbec nějaké nové přípravky na úpravu obočí. Zatím se mi líbí Gimme brow od Benefitu nebo obdobnej gel od Bobbi brown. Ráda bych i nějakou sadu stínů na obočí, ale buď mají všude divný barvy, nebo nemají vůbec. Upravovat si obočí asi holt ještě není základní zvyklost většiny českých holek. A nebo když se mi něco líbí, tak je to podle mě příliš drahý - to mě tuhle skoro porazilo, když mi slečna od BB v Douglasu sdělila ceny mini krabičky dvou stínů na obočí - 1300 Kč.

The Balm Manizer sisters - aneb 3 bestsellerovský rozjasňovače za slušnou cenu - o tomto setu dosti uvažuju!

Nutně potřebuju šedý svetrošaty - dlouhej top. Šedou barvu miluju, podle mě mi sluší víc jako černá, takže si jí dopřávám velice ráda.

Co říkáte na tento typ článku? Zaujal vás? Mimochodem, přeju krásnej první adventní víkend. A přemejšlím, jestli tento článek nepřejmenuju na dreamlist. Nebo ho předložím v práci, aby mi nějakou tu tisícovku přidali :D A taky jak jsem aktuálně přidávala na Insta - hodně o nákupech přemýšlím, snažím se nenakupovat impulzivně a hodně rozmýšlet. Zatím si myslím, že jsem na správné stopě....


21 comments:

  1. Foreo Luna jsem si zrovna pořídila, nemohu zatím ještě soudit, ale z těch pár použití jsem nadšená. Nečekala jsem, že uvidím výsledek hned, ale jo ono to tam fakt je... Takže se těším na dlouhodobé výsledky. :-)

    ReplyDelete
  2. Ta šedá kabelka je krásná! A o Foreo Luna taky přemýšlím, ale nevím no. Zatím jsem stále ve fází váhání :)

    http://lifestyleblogbykej.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Určitě si kup šedou minikabelku.
    Srovnání je určitě super a i to přehodnocení.
    Tak jsem přehodnotila nákupy a impulzivně už nenakupuji a dávám samozřejmě přednost kvalitě, raději si připlatím.
    Jinak s tím kabátem s tebou souhlasím, nemožný nějaký sehnat. Ušití je super nápad, ale zde je otázka cena a čas dodání... Jinak lrásné kabáty má Sophistic Veronika, ale cena je někde jinde...

    ReplyDelete
  4. takéto posty mám hrozne rada :) ja by som šla do čiernej minikabelky :D
    veľa z vecí, ktoré si mala na wishliste mám aj ja na tom mojom, akurát môj je len zoznamom položiek v mobile a dosť často ho obmieňam :)
    Botky od Baťu vyzerajú super, kabát na mieru by som si asi šiť nedávala, bola som trpezlivá a jeden perfektný som objavila minulý rok v Debenhamse v UK, za Ł80 - spokojnosť maximálna.
    NB-čka sú aj na mojom zozname, len tie farebné kombinácie, čo ma chytia za srdce sú hneď všade vypredané (napr. zlaté)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Třeba taky nějaký objevím....a NB bych strašně chtěla krémový, ale nikde jsem nenašla v mým čísle..

      Delete
  5. ja take zacinam od klobouku upoustet, a to proto,ze mi to prijde vic a vic neprakticke.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. přesně, taky mam u parek podobny dilema ... kolikrat jsou fakt pekny, ale pro me to nikdy nebude vic, nez bunda se psem ... a za dva litry? lakomaaaa .. posledni jsem koupila taky v NY, za 400

    kabelku cernou

    Foreo mam, recenze bude brzo, ve zkratce: na cisteni poru ujde, maska a peeling ma u me ale lepsi ucinky, ovsem jeho liftingovej a masatni efekt me bavi o moc vic (tomu se jakejkoli kartacek urcite nemuze rovnat, ten bude vzdycky skrabat, tohle je prijemny a pleti to neskodi)

    ReplyDelete
  7. krásny wishlist, brala by som všetky veci :)

    ReplyDelete
  8. Hezky clanek! Me by se libila Chanel tvarenka, paletka a klobouk.

    ReplyDelete
  9. Přeji hezkou adventní neděli. :) Tento typ článku se mi líbí. Z tvého wishlistu bych si vybrala kotníkové Vansky, rozjasňovače od The Balm a biker boots. :)

    V žádném případě

    ReplyDelete
  10. Foreo mě taky zaujalo, ale už mám Clarisonic, takže dál investovat nebudu, hlavně si myslím, že to Foreo je přece jenom jenom na jiném principu než Clarisonic, takže bude mít i jiné účinky, já mám Clarisonic jako dočišťovadlo po olejovém odličovači a před tonikem a na póry a nečistou pleť mi pomáhá. Kartáčky jsou teda pálka, ale já ho používám jednou denně, takže kartáček každé 3 měsíce fakt neměním.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To máš pravdu, podle mě obojí je zbytečný, zvláště pokuď jsi s ním spokojená...

      Delete
  11. Vybrala jsi krásné odstíny těch rtěnek :) Takové bych si taky nechala líbit

    ReplyDelete
  12. Minikabelku šedú jednoznačne! :) Paletka BB vyzerá tiež dosť dobre! A od theBalm mám MaryLou a tá mi bohato stačí, je nekonečná a tie ďalšie odtiene jej sestier by sa mi asi ani nehodili k pleti. :) Rúže od Topshopu ma mátajú tiež už celkom dlhú dobu, ale akosi sa vždy rozhodnem pre niečo iné.

    ReplyDelete
  13. Kludne by som si tvoj wishlist podelila pretoze mame rovnaky vkus :) Dlho som nebola na minikabelky ale nejako im zacinam prichadzat na ich caro :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails