2012-01-25

Loreal Professionnel vol.2 - Absolut repair

Ahoj všem, dneska přináším druhou část recenze na produkty, který jsem obdržela ke zhodnocení od eshopu Hairstore. Dneska se budu věnovat dvěma produktům z řady Loreal Professionel Absolut repair a to:

*Pokud jste nečetly můj minulej článek,mrkněte - najdete tam některé informace o e-shopu a taky o typu mých vlasů*

Tak a můžeme začít. Jak jsem minule byla poněkud rozladěná z produktů, které jsem popisovala, dnes vám můžu s radostí oznámit, že to bude rozhodně lepší! Řadu Absolut repair jsem chtěla už dlouho vyzkoušet, zejména na potaz na omlázku velmi známé uživatelky Avanty (pokud mě čte, tak zdravím :), jejíž fotky před a po byly skutečně fascinující. Ta holka zcela jistě udělala kšeft Lorealu a taky Gestilu, dnes již velmi známým produktům, které mají domeček v nejedné dívčí koupelně. (Pokud ještě někdo neznáte, psala jsem o Gestilu tady). Jedním z výrobků, který byl hojně vychvalovanej, byla právě tato Absolut repair řada. Proto jsem velmi ráda, že jsem dostala možnost ji vyzkoušet.

Kondicionér Absolut repair

Mě opravdu příjemně překvapil! Přesto si nemůžu pomoct a musím opět vytknout vůni, na parfemaci produktů jsou teda v Lorealu vážně lamy! Sice to není nepříjemný, ale prosimvás - nuda, nic. Podle výrobce má vonět po citronu a vodním melounu. No nic, haha, to měl zas jednou někdo bujnou fantazii. Nicméně vůně mi není vůbec nijak nepříjemná, jen si prostě tak nějak zakládám na pěkně voňavých produktech. Ale tohle je asi tak jediná výhrada, kterou ke kondicionéru mám. Jinak musím říct, že opravdu splnil to, co slibuje. Vlasy mám hladký, poslušný, obalený a posílený. Ano, je to silikonová bomba, což je ostatně i ten olejíček, ale tak nějak mi přijde, že na chemicky poškozený vlasy beztak pomůže zase chemie...Ale co je důležitý - ostatní silikonový/nesilikonový bomby, co slibují vypořádání se s poškozenýma vlasama, nechají často vlasy sice trošku jiný, ale jsou z nich gumičkovatý cáry - jakoby mrtvý vlasy , co by strašně chtěly bejt pružnou, zdravou hřívou, ale bohužel. Tady efekt gumičkovatosti není, za což jsem moc ráda. Tento kondicionér vám můžu jen doporučit a sama si hodlám koupit to velký balení, protože jsem s ním velice spokojená!


Kde koupit: Loreal Professionnel Absolut Repair kondicionér
Cena: 275,-/150 ml nebo 899,-/750ml


Olejíček - sérum Absolut repair

Tak abyste věděly, olejíčky na vlasy, to je moje! A veškerý ty péče na konečky, na tom si moc ujíždím! Ráda zkouším nový, protože vím, že to je něco, co rozhodně využiju (teda pokud to není nějakej totální shit, ale to se mi moc nestává, jediným propadákem v péči o vlasy je pro mě Gliss kur - cokoli jsem od nich vyzkoušela, mimo jiné i jakýsi sérum na konečky - je totální šunt a to by se snad mělo zakázat prodávat :). Takže prvně klasika - vůně - opět nic moc respektive mi to vůbec nevoní! Ale už od ostatních olejíčků, jako třeba tekutý krystaly nebo tak, jsem zvyklá, že nějakou extra vůni čekat nemůžu. Takže tady spíš nad tím tak mávnu rukou, ale co kdyby mi někdy kosmetický firmy chtěly udělat radost a vyrobily něco, co funguje a ještě voní, hm? 
S olejíčkem jsem velmi spokojená. Protože je na lahvičce jen jakási hatmatilka a žádnej mně známej jazyk, nedočetla jsem se, zda používat na mokrý či suchý vlasy - ale co jsem vyzkoušela, efekt je rozhodně o dost lepší, když olejíček vetřu ještě do mokrých vlasů. Pokusila jsem se nafotit před a po, abych tu jen tak neplácala do větru, ale berte ty fotky prosím s rezervou :)...


Obvykle používám na cca posledních 15-20cm vlasů, a dávám si 2 pumpičky přípravku. Nemusím se bát, že to přeženu, protože ani větší množství vlasy nezmastí, ale hezky se do nich vsákne, což je super, zvláště, když se používá na suchý vlasy. Olejíček vám rovněž doporučuju....

Cena: 255,-/50ml

(Mimochodem, jsem vážně umělá inteligence, ta skoroblondýna se ve mě nezapře...jak si tak kontroluju článek, vidím, že na fotce je etiketa odlepovací (no, popravdě jsem to dřív nijak blíže nezkoumala)...tak jsem šla mrknout do koupelny a jasně, pod nálepkou už mi vykoukly popisky v anglině a fránině, čili něco, čemu rozumím a ne hatmatilka (pravděpodobně polština či co?). Takže jo, má se to používat na umytý, jen ručníkem vysušený mokrý vlasy. A konec radši. :)

31 comments:

  1. abych obhájila trochu Gliss Kur, tak s tím jejich novým olejíčkem na vlasy jsem spokojená a pomáhá mi, takže podle tvého popisu by to mohlo být něco podobného jako tvoje sérum, ale samozřejmě od Loreálu jsem ho neměla možnost vyzkoušet, takže to spíš odhaduji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to možný, ten olejíček nemám a ony ty olejíčky jsou docela dost na jedno brdo - kdysi dávno jsem měla levnej Réleé, byla jsem s ním spokojená, ale tuším, že jsem někde četla, že už se nedělá/u nás neprodává...mám nějakej nutrioil na konečky, je to ve formě krému a to je teda hrůůůza! Averzi ke značce jsem získala, když jsem si v létě na dovolenou z nouze koupila černou řadu - šampon a kondicionér, na doporučení kamarádky. Byla jsem z toho totálně zoufalá, tak hnusný vlasy jsem neměla snad nikdy...a takový ty spreje, to je to samý....
      Na obranu gliss kuru - máme doma ještě takovej průhlednej růžovej šampon pro lesk vlasů, nebo ten asia straight a ty tak špatný nejsou...ale i tak bych už si od GK nic nekoupila :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ten konec to fakt rozsekal...

    jinak já třeba proti glisskuru nic nemám. jako je pravda, že vlasy moc neřeším a zpravidla doma nemám nic na způsob kondicionéru, masky, olejíčku nebo tak nějak. pak mi někdo něco koupí (a většinou je to glisskur, protože co je asi tak to nejlákavější v drogérkách, že ano), já to párkrát použiji a najednou koukám, že mám ty vlasy fakt nějaké hezčí, uhlazenější a tak. pak na to zapomenu... po půl roce to najdu, znovu použiji a zase mám ty vlasy takové hezké a hebké. takže jsem vlastně glisskur celkem fanynka.

    ReplyDelete
  4. Pěkná recenze, nad tím olejíčkem přemýšlím už delší dobu. A po tvojí recenzi do toho asi půjdu. :) A ten konec je super, ale co občas se to stane.

    ReplyDelete
  5. Ja si tedy ten olejicek od Gliss Kur nemuzu vynachvalit :) je skvelej!! :) ale tenhle vypada take dobre ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Holky, tak jsem asi divná :) ale prostě pro mě za glisskur palec dolů, ale zas používá ho mega lidí a všem vyhovuje, tak to bude asi přeci jen osobní problém :)

      Delete
  6. Hurá, hádej, konečně už mi zase funguje Tvůj blog, jsem myslela, že už se nedočkám!Chtěla bych vyzkoušet šampon i kondicioner, takže až doma doplácám zásoby, tak vím, do čeho jdu.
    A jdu si všechno poctivě dočíst:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, to jsi mě potěšila :) jsem ráda, že už se to spravilo...

      Delete
  7. Dneska jsem koukala, ze ten olejicek dela uz i Syoss, se s tim fakt roztrhl pytel....coz me z nejakyho zvlastniho duvodu odrazuje si to koupit od kohokoli :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No zrovna Syossu nevěřím ani nos mezi očima...já nevím, prostě jsem tak nějak strašně vysazená na veškerý věci, co nám nutí v televizi...Fructis, Garnier, Elseve, Syoss....
      Myslím, že olejíčky hodně nabyly na popularitě, dělá je teď kde kdo, protože je začlo používat asi hodně lidí...ovšem otázka je, jestli za to stojí...

      Delete
  8. Ahoj, mě taky avanta navnadila a zrovna dnes mi přišla zásilka dvou šamponů a masky Loreal. Olejíček už používám asi dva měsíce a jsem s ním moc spokojená, pro mě zatím to nejlepší, co jsem měla možnost zkusit. Šampon jsem si pořídila z řady Intense repair a druhý na barvené vlasy - měděné odstíny a k tomu masku. Teď jsem si právě umyla vlasy tím Intense, tak uvidím, jak budou vlasy vypadat suché. Co se týče vůně, tak mi voní jak šampon, tak olejíček, šampon mi připomíná vůni banánu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tobě ten olejíček fakt voní? :D :D

      Delete
    2. Tak jsem si šla schválně ještě znovu čichnout:-D Není to tak, že by mi voněl jako abych si k němu chodila čichat, ale prostě mi to přijde úplně normální.

      Jinak ještě dodám edit jak vypadají moje vlasy už téměř suché. Takže umyla jsem je šamponem Intense repair, pak nanesla masku taktéž od Loreal na vlnité vlasy (ale tu už mám dlouho a ani nevím, jestli ji ještě dělají), pak po vysušení ručníkem a pročesání jsem na konečky nanesla olejíček, trochu vyfoukala fénem (jinak nechávám vlasy schnout volně, ale protože mi je dnes trochu zima, tak jsem to profoukla) a vlasy jsou teda nádherný, příjemně voní a jsou hebké na dotek.

      Delete
    3. To se mi právě na těch výrobcích Loreal líbí - nechají vlasy hebký a ne těžký a gumičkovatý...

      Delete
  9. Taky jsem o těchto produktech psala u mě na blogu :)) Taky je mám moc ráda.

    ReplyDelete
  10. Super recenze a asi si pořídím ten kondicionér...ten se mi vážně líbí :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vyzkoušej...a hlavně budu ráda, když kdokoli cokoli vyzkouší, podá report a svoje dojmy :)

      Delete
  11. Kdyby mi nevadily ty silikony, do kondicionéru bych šla. Já teď testuju kokosový olej (na vlasech), tak jsem zvědavá, oleje taky miluju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No já ti právě s těma silikonama nevím....používala jsem tak 2 roky takřka kompletní vlasovku bez silikonů a že by to mělo nějakej efekt, to se říct nedá...
      Teda nebylo to úmyslně, prostě se mi to tak nějak sešlo - gestil, queen helene, lush...

      A kokosovej olej se mi doteďka úspěšně nejspíš kazí v lednici, za mě to byly vyhozený peníze...a že co si tak matně pamatuju, nebyl nejlevnější...vidíš už nějaký výsledky? :) Holky si ho právě hodně chválily, ale mě to nijak nenadchlo...

      Delete
  12. Pěkná recenze !!

    Na blogu mám GIVEAWAY, zkus štěstí :)

    http://code-of-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Moc pěkná recence :-)
    Kde najdu Avantu? prosím

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky:)
      Odkaz zde, ale ty fotky před a po už tam nemá :( každopádně to byl mega rozdíl ;)

      http://www.omlazeni.cz/sekce-userinfo.html?user=9704 (snad se na mě nebude zlobit, že ji takto odkazuju :-)

      Delete
  14. Ahoj holky,
    já bych potřebovala poradit s barvou vlasků...asi rok sem se barvila pallete světle hnědým šamponem,ale vlasy chytaly až skoro černe a pak sem tam hodila barvu Garnier Nutrisse-Cappuccino. Od listopadu sem se nebarvila a vypadá to hrozně, jsem ted 3 barevná.:-/
    Chtěla bych to nějak sjednotit a zesvětlit. Prosím o radu jaká barvička chytá hezky hnědě?(NE tmavě a rezavě)? :-D
    terezkaveselinm@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. řeknu to takhle, barbu barvou nezesvětlíš. I kdybys dala na černě barvené vlasy světle plavou blond, tak Ti vlasy prostě nezesvětlí. Nech si udělat u kadeřnice zesvětlující lázeň, stáhne Ti barvu asi o 2 odstíny a moc to neničí vlasy.
      Rozhodně s tím doma sama nic nedělej a běž do kadeřnictví ;)

      Delete
  15. Ahoj, na to mám jedinou radu - kadeřník! Zesvětlit vlasy se ti jen tak nějakou barvou z drogerky nepovede....taky jsem si to nechala zesvětlit a pak sjednotit (namíchají ti to, na světlejší odrosty tmavší barvu, aby byl výsledek jednotnej) a jsem spokojená. Za ty nervy to nestojí a zas tak ultra drahá procedura to taky není....

    ReplyDelete
  16. Ahoj,
    tak sem se rozhodla že si to nechám odrůst a nebudu tam patlat nic, když už sem se od listopadu nebarvila - v culíku těch 7cm nejde tolik vidět! :-)
    Neznáš aspon něco co by mi pomohlo ty tmavší konce zesvětlit? Malinko spolíhám na sluníčko, ale chtělo by to ještě něco!!! :-D Stříhat se nechci, dlouhých vlasů po prsa je mi škoda!:-(
    Terka

    ReplyDelete
  17. Já bych se osobně doma do ničeho nepouštěla, může to dopadnout katastrofou....nech si ty konce trošku stáhnout u kadeřníka a budeš mít po starostech :)

    ReplyDelete
  18. Sampony Loreal používám uz 5 let. Ten olej jsem měla taky. Velka spokojenost, vůně mi nijak nevadí. Olej CHI je asi lepší. Kupuju na Aukru :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails