2010-10-27

Maybelline Red comet

Hi!
This polish is really awesome. Looks like jelly - I wouldn't call the formula typical jelly but the finish is such "plastic", almost like 3D. The glitter is goldish in the bottle and just red on the nail. And big plus - the finish is not rough and messy but almost smooth. It needs just one coat of topcoat. The color is very nice, super glossy...I just love it! I have to do a comparison with SwM - maybe I think I love this more.


Ahoj, k tomuto laku vám asi neřeknu moc smysluplnýho....je nádhernej...vypadá jako takové želíčko - (no jelly mi přijde tak napůl,ale když jsme u toho, kdy řeknete o laku, že je jelly), ale ten výsledný efekt se mi líbí, je takovej jakože plastickej, 3D, jedna třpytečka je u hladiny, další potopená až hlouběji v želíčku. Třpytky jsou zlatavé, ale na nehtu jso to klasicky třpytky dočervena. A velký a ne bezvýznamný plus - má vcelku hladkej finish, ne takovej ten hrubej a oškubanej jak to někdy glitry umí. Jedna vrstvička topcoatu a krása + super lesk...je vážně úžasnej.Musím udělat srovnání se SwM - tento se mi snad i líbí víc, je takovej zářivější..
A jen tak jako FYI, toto je další z laků, co má na svědomí Andulka, která je beztak nějakej podplacenej špion a díky ní si musíme kupovat každej druhej lak co publikuje :-)




13 comments:

  1. Ten je fakt nádhernej! Asi ho musím mít :)

    ReplyDelete
  2. A já doufala, že se ti nebude líbit a prodáš mi ho:-D Mno nic, jdu šmejdit na ebay nebo někam a trpět... Je nádhernej!

    ReplyDelete
  3. Dejni, pokud se ho budu chtít zbavit, tak na tebe budu myslet jako první :)

    ReplyDelete
  4. :-*

    Já jí taky vidím, ta za to všechno může!

    ReplyDelete
  5. Btw ted koukam na sve fotky jinde nez na svym notasku a ono je fo fakt doruzova, hlavne ten predchozi Rainyday red...ty jo, ale tak to ve skutecnosti vubec neni, i tento je v realu min doruzova....
    To nechapu...pritom na mym notasu barvy zcela odpovidaj...
    Vse je nejaky min od cervene a vic do ruzove...jakto?

    ReplyDelete
  6. To je krásná barva...Jinak super blog.

    ReplyDelete
  7. Musim povedat, ze po po lakoch sa rada pozeram ja v zahranici ale tento som tam vazne este nevidela, naozaj krasny..:)super ulovok

    ReplyDelete
  8. Lucy: děkuji:)

    bianca: jestli ještě nechodíš na nalakovany.wordpress.com, tak zavítej, Annie vždycky přijde s nějakou peckou :-)

    ReplyDelete
  9. Waaau tento je skvelý!!! Ako jahodový džem, mňam ;-)

    ReplyDelete
  10. Ahojky super bjog máš CHochmes.4tu tě moc ráda. Zuzička

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails