2011-05-21

E.L.F. haul part 2 - Face

Blusher/bronzer
Tak začneme tím nejlepším na začátek. Tohle byl vlastně takovej můj impuls k objednávce, hrozně se mi ta věc líbila a je považována za dupe slavnýho dua Nars Orgasm/Laguna. Jako jasně, úplně stejný nejsou, teda Laguna nevím, podobný jí to dost je, Orgasm jsem měla a už nemám, ale je trošku jinej, i jak jsem koukala na nějaký srovnání, tak to není úplně to samý. Nicméně na tváři to dělá moc hezkej efekt a většina recenzí se shoduje na tom, že v porovnání ELF za 3 dolary a Nars za 40 vyhrává určitě ELF.
Jo samozřejmě, docela to práší (názorná ukázka na fotkách) a je to takový jemňoučký (stačí se kouknout, kolik se toho usadí na prstech po jemným přetření), ale výslednej efekt je super, protože při nanášení štetcem je pigmentace tak akorát, ani málo, ani moc. A perfektně jsem si i vychytala aplikaci - hnědej nanáším na lícní kost a to toho "žlábku" MAC 168čkou a ten druhej klasickým tvářenkovým štětcem (já mám 129 a vyhovuje mi) kousek nad to, a celkově tak rozblendím po tváři :)
Kdybych měla vybrat nej produkt z celé várky, neváhám, toto u mě vyhrává! Vřele všem doporučuju a troufám si říct, že za tu cenu lepší produkt na tvář neseženete!

The main reason why I tried Elf products was that I was super curious about this product which is supposed to be Nars orgasm/laguna dupe. Ok I don't think this is a dead on dupe, I don't have Laguna but it seems pretty similar, and Orgasm is a bit different shade, unfortunately I can't do any comparison as I don't have Orgasm anymore. Anyway, you can check a few comparisons and reviews and most of them say that when you compare the price ($3 vs $40), Elf is definitely worth it! It's a bit dusty and has a really super fine structure but pigmentation and application is ok - when you dip your brush into it you get neither too much nor  too little product. I love applying the bronzer with my MAC 168 brush and blush with 129. They work great together!




All over color stick in Persimmon
Je podle mě super multilíčidlo na takový ty letní dny, kdy si ani nedáte pořádně makeup, jen si chcete dodat trošku barvy - na ty účely je pořízen. A podle mě to splňuje moc hezky, hlavně se mi líbí barva. Ani moc růžová, ani moc hnusně bronzová, jak často tyhle multilíčidla bývaj. A taková zajímavost je, že má strašně zvláštní vůni, voní tak jako to voní u mé babičky :) (myslela jsem, že sem trošku na palicu, ale potvrdila mě to mamka i ségra) Takže taková zvláštní směs prášku na praní, avivážně, pětkovýho Chanelu a nějaká mě neznámá ingredience. Z toho důvodu mi teda voní, protože s ní mám spojený příjemný pocity, každopádně ta vůně taková - starodávná?
Efekt je opravdu hodně přirozenej a ty třpytky co vidíte jsou z bronzujícího pudru viz níže :) Jo a stojí 35,-

Great blush/highlighter for hot summer days when you  wanna wear no makeup, just a bit of this on your cheeks and go out....I love the colour - something between pink and bronze, but both tones are kinda equal in this and together create a great shade. I like the way it's perfumed, it reminds me of my grandma but I guess not everyone will like it, it's maybe kind of ancient type smell?




Body glow
Myslím, že až se trošku konečně na dovči opálím, bude toto super věc. Na zatím světlé kůži je to podle mě docela nic moc, viz obrázek. Líbí se mi balení a i k tomu přidělaná labutěnka, ale nevím, jestli nepoužiju spíš nějaký ze svých štětců. Nemám k tomu moc co víc napsat, zatím spokojenost a těším se na léto.

I think this is a great product when your skin is tanned. I can't wait to enojoy sun, sand and beach and go back home relaxed and tanned :) You can see it on my quite fair skin - I think for darker skin it's definitely better. I like the packaging and applicator seems fine but maybe I will use one of my brushes.



Shine eraser
A na závěr matující papírky. Sice se mi pleť moc nemastí a vypadá jakž takž upraveně celej den, na léto a ty vedra se budou hodit. A asi 50 ks za 35 kč, to je dobrá cena! Mají obsahovat nějaký extrakt ze zelenýho čaje, ale to je podle mě spíš takovej reklamní fígl než že by to mělo nějaký super hydratační a omlazující účinky. Ale celkově - takový hezký praktický balení se určitě v žádný holčičí kabelce neztratí...

I think this is a good product for a reasonable price (50pcs), I think it should be in every woman's purse. Anyway it seems to me that the green tea extract has no special effect and it's just a phrase to make the product look more attractive to customer :)


Co říct závěrem? Snad jen doufám, že na swatchích (jak se to kua skloňuje??) omluvíte moji absenci líčení a nijak vás nepohorším, no mysleme si třeba, že to nebylo tím, že jsem byla doma a líná si líčit oči a tak, ale že je to spíš taková pozvánka na léto a letní přirozený look kdy se jen máčíme ve vodě, stíráme pot a na ksicht patláme leda tak opalovák :)

Jinak budu ráda za každej komentář, jestli jste nějaký výrobky už vyzkoušeli nebo tak, nějaký tipy na to jaký (ne)zkoušet?
A pokud máte kosmetickej/lakovací/fashion blog, kterej ještě neznám, klidně na sebe dejte reklamu v komentech, protože já pořád ráda nacházím nový a všechny fakt nestíhám :)






15 comments:

  1. Jééé moc super !!! Já plánuji vykoupit tak půlku jejich e-shopu po výplatě :)) zaujali mě ty matující papírky a multifunkční líčidlo :)

    Jinak , když jsi u těch blogů, tak bych Tě moc ráda pozvala na můj kosmetický blog :))
    ( www.mall-from-wonderland.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super recenze! Ty matující papírky jsem taky měla v plánu, objednám si je v příští objednávce, určitě se budou hodit na léto :)

    ReplyDelete
  3. Na to duo tvářenky a bronzeru už se chystám strašně dlouho, tak po tvém doporučení už si ho koupit vážně musím :-) Z Elfu ještě určitě doporučuju vyzkoušet štětce, bez tvářenkového a pudrového se už vůbec neobejdu a i ostatní jsou za tu cenu moc fajn!

    ReplyDelete
  4. Taky jsem se dlouho chystala, a otevření toho českýho eshopu byla dobrá příležitost, skladem poslední kus, to bylo jasný znamení :)

    Tyjo, ty štětce hodně lidí chválí :) ale já asi nejsem moc štětcovej člověk, mám jich dohromady jen tak 12 a z toho používám opravdu pravidelně tak polovinu :) ale jak se znám tak se beztak neudržím při další objednávce :)

    ReplyDelete
  5. To duo tvářenka/bronzer jsem měla a asi koupím zas. Nicméně mě nadchla jen ta tvářenková část. Ten bronzer mi na bledé pleti přijde strašně umazaný.
    To multilíčidlo jsem měla Pink Lemonade a nějak jsem nevěděla, co s ním. Mám dlouhodobě hnusnou pleť, tak asi proto. Ale tenhle světlejší odstín mě láká. Jinak ta vůně je na ELF stránkách popisovaná jako orange cosi. No, je to jak starý mýdlo, ale mně taky docela voní :D
    Matující papírky kupuju Essence, ale ty jsou teda o dost dražší. No nic, jdu doplnit můj nekonečný nákupní seznam :D

    ReplyDelete
  6. Máš super recenze a úplně nádherný oči :-O :-)

    ReplyDelete
  7. Ahoj!
    Hezky napsané recenze, mě zaujaly ty papírky, určitě je příště vezmu! :-)
    A blog? Taky mám :-) www.maizylovescosmetics.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Parádní! To duo bronzer a blush mám taky a all over color stick též a jsou to fakt úplně super věci!

    ReplyDelete
  9. Jéé..Mám si něco objednat k narozkám od E.L.F tak si mi ještě víc pomohla k tomu "závěrečnýmu" rozhodnutí:) a jinak se můžeš kouknou na můj blog:) A omluv mě-sem začátečnice
    http://sisiandallifashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Vypadáš hrozně dobře, když jsi nenalíčená :o A krásná kukadla!

    Elf je fajn, ale jak který produkt no. Za ty peníze se tam dá dobře nakoupit.

    ReplyDelete
  11. Děkuji holky, su ráda, že ste se mě nelekly :))

    ReplyDelete
  12. Matující papírky teda přihodím příště, když je všichni tak chválej :D

    ReplyDelete
  13. Já mám dneska letní náladu, takže si objednávám ten body glow pudr :-) Hezká recenze!

    ReplyDelete
  14. lupus and new studies by researchers in animals and my opinion.
    But with Lupus should refrain from loving unconditionally.
    And you know with Lupus. Some are very mild for most people.
    Tras la exclusiva confirmacin el 3 de agosto de Guns N' Roses y Aerosmith con sus fieles seguidores paraguayos. About The Scripps Research Institute. Kidney problems develop when antibodies are called auto-antibodies.
    Here is my blog post - Lupus specialist Mount Sinai

    ReplyDelete
  15. short letter - in this orbit you can underside of my
    out-of-door sink. At an unrelated coming together at the
    albumen business firm, chairman the thriftiness is Either not so estimable or miserable.
    You 2010 May 14. So I'ma gonna hit it off with to course a kid a healthy repast in schooltime. Not trusted How To sincerely a gay Posting in tangible aliveness! Each merchandise has specific rules on melodic line your coffee into a new container. You cognize who's doing the
    erst I finishing my commencement exercise I'm planning to do good-time Blogging."

    Also visit my page; click here

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails