2011-05-16

Essence Bloom-a-loom a Ombre

No tak dneska je tu tento....Krásná světlá fialka z kolekce Blossoms etc, nejnovější limitka od Essence. Už na pohled mě zaujalo krásný balení, super cena (39,-) a hlavně barvička. Roztomilá lila s droboulinkým shimmerem, což jde zachytit leda na sluníčku, viz foto. K lakování mám docela výhrady, má nic moc těstíčkovou konzistenci, což mě mrzí, jako skoro jako jíl smíchanej s vodou, prostě to po nehtu jakoby špatně klouže, blbě se aplikuje a tak vůbec...no vopruz. Dvakrát nalakovanej jsem ho měla čistě jen kvůli barvě, ta mi opravdu sedla a cítím se v ní fajn, ačkoli jsem nikdy tento odstín moc nemusela, na oblečení vůůůbec nehrozí, prostě důvod k nákupu byl "já žádnej světle fialovej ještě nemám přeci".
O fotku níže vidíte poněkud méně povedený ombre s výše zmíněným v hlavní roli, dále OPI too hot pink to hold'em, Zoya Rihana a NYC glitry, které jsou pro mě opravdu spíše zklamáním. No ale zas si říkám, proč to sem nehodit, nemůže být vše perfektní, a přece sem to nefotila úúúplně zbytečně ne?

Hi! Today I have a review and swatch of Essence Bloom-a-loom from the newest limited edition collection - Blossoms etc. I really love that lilac shade with silver shimmer but application is terrible, I hate that. I'm gonna try to find a dupe with better formula. Shimmer is visible only on direct sunlight, most of the time it seems to be almost creme.
Second picture - not-so-well-done ombre nail attempt with Bloom-a-loom, OPI Too hot pink to hold'em, Zoya Rihana and NYC glitter.



A sdělení dne? Co dělat když se vám líbí barva a lak nesedne? Pátrat po podobným odstínu. No a to je mi ale náhodička, že od 26.5. bude v prodeji červnový InStyle, kde bude přiložen jako dárek jeden z 12 laků Essie (mimo jiné i lila odstín Lilacism). To jen kdybyste to náhodou nevěděli. Jo mohla sem si to nechat pro sebe, aby na mě zbylo co nejvíc, ale jsem přece hodná blogerka, tak vzhůru na lov Essie laků :-) Já jich chci hned několik :)


(obrázek vypůjčen z Essiecz.cz)

9 comments:

  1. ten fialkovy odstin je super!!

    ReplyDelete
  2. Ta ombre mani je krásná! Já na tuhle fialovou moc nejsem, takže mi stačí taky od Essence, ale ten v té malinké lahvičce :) A na Instyle se též těším!

    ReplyDelete
  3. Taky mám v plánu si koupit hned několik čísel InStyle:-D

    ReplyDelete
  4. tak koukám že nás bude docela dost co se chystá na InStyle a rovnou na víc kusů! :-) už jsem si to pro jistotu napsala do kalendáře!

    ReplyDelete
  5. ten časopis taky chci! :) jinak barva úžas a i ty ombre se mi líbí,ale holt kdo je rozmazlený OPÍkama jako my,tak z těhle laků už asi nikdy nadšený nebude :D....

    ReplyDelete
  6. vyzera to nadherne efektne!

    ReplyDelete
  7. Tak to je bomba!!! Vyrážím do trafik !!! :D

    ReplyDelete
  8. no, vidim, ze nie som sama, komu sa tento lak (mam ten zlty) zle lakoval... a ja ze som ho kupila stary :-/

    ReplyDelete
  9. There are twelve newly-elected Senators; eight Democrats,
    45, 000 people have lupus What can I afford to even
    look for common autoimmune condition that wouldn't heal. Un aumento del numero dei globuli bianchi ed in particolare olfatto e gusto.
    Also visit my blog post : Deltona lupus specialist

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails