2012-02-08

Random

...Aneb co se nikam nevešlo, co stojí za zmínku, ale není na to třeba patlat samostatnej článek...

Začnu takovým tipem-netipem. Dnes jsem byla na nákupech a při té příležitosti, jak mi čtenářka Hanka připomněla, jsem si říkala, že bych mohla trošku přiživit svůj svíčkovej arzenál. Tak jsem si na stránkách http://www.yankeesvicky.cz/kde-nas-nakoupite.html našla, že by se YC měly prodávat v jistém S-home boutique v IBCčku...no, nenašla jsem to....podle mě tam ten obchod není, jestli někdo víte, že tam je, dejte vědět a já klidně veřejně prohlásím, že můj orientační smysl stojí za starou bačkoru....ale tak jsem se rozhodla, že stejně asi nějaké objednám z této stránky, mají docela fajn ceny a ty z ebay z minula se mi ztratily...



Secret scent expressions antiperspiranty

..aneb jak si člověk může udělat radost i úplně obyčejnou věcí, která je součástí každodenní hygieny. Když je Plum tak vychvalovala, to bych nebyla já, abych je nechtěla vyzkoušet. Opravdu to bylo pro radost, ulovila jsem je na ebay a jeden mě vyšel asi na 200, což je na antiperspirant vcelku hodně, žejo. Oba krásně voní, ale přijde mi, že antiperspirační účinky by mohly být silnější....Ten tropickej - od toho jsem vůní očekávala víc, tu vůni prostě odněkud znám, nějakej takovej výrobek se určitě prodává u nás, nebo jsem ho už kdysi měla. Cítím z něj hlavně ananas. Třešňovej je pecka, opravdu sladká, lízátková třešeň. S oběma jsem sice spokojená, ale vzhledem k ceně a nedostupnosti u nás si je asi podruhé nekoupím, protože:



Hurá, konečně mají v katalogu Oriflame moje oblíbený antiperspiranty. Možná jsem už o nich v minulosti psala, ale jsou to asi nej, co jsem měla (hlavně ten malinovej!) a v předchozích katalozích jsem je neviděla, tak jsem se už obávala, že už nebudou. Ty rozhodně musím mít, používala jsem je celý minulý léto a byla s nima straště spokojená! (je to katalog, co platí od 21.2)

A když už jsme u toho, z aktuálního katalogu jsem si pořídila tyto dva sprcháče, oba jsem už v minulosti měla, tohle se prostě Oriflamu maximálně povedlo. Malinovej je lehce peelingovej. Jsou to velikosti 400 ml a teď je tam mají za 99,-/ks.



A dneska to bude hodně o Oriflame, prostě se to tak nějak sešlo, tuším, že tohle by hodně z vás mohlo zajímat, protože určitě nejsem jediná, koho zajímají neonový barvy na nehtech. A taky protože vím, že spousta z vás má evidentně nějakou panickou fobii z nakupování ze zahraničí a rádi lovíte v českých vodách, vás ráda informuju o tom, že jsem byla hodně překvapená, když jsem v novým katalogu (taky od 21.2) objevila neonový laky na nehty (a rtěnky). Taky jste tak zvědaví, jako já? Můj neonkovej wishlist se jaksi rozrůstá :)



A co tu máme dál?
Bioderma balzám na rty Atoderm by mě asi nenapadlo si koupit. Hodně mě proto překvapilo, když jsem ho doma objevila a po prozkoumání zjistila, že voní naprosto neodolatelně. Dlouho jsem tomu nemohla přijít na kloub, pořád mě naskakovaly nějaký malinový bonbony, furt jsem si jak v reklamě na Dove říkala kurnik to je něco z dětství, ale pak mi cvaklo, že nejvíce se asi vůně blíží Haribo berries, který mimochodem miluju. Mňam! Balzám je i vcelku příjemnej na rtech, řekla bych, že je to moc fajn pomocník na zimou utrápené rty. Kdybych neměla jiný balzámy, asi si ho hned koupím taky a v budoucnu o něm určitě popřemýšlím. (stojí něco přes stovku).



Burberry Body parfémovaný olej - může být ještě něco úžasnějšího než vůně, do které jsem stále tak zamilovaná? Jo, může, tento olej je...no prostě, kdo máte BB rádi, pořiďte si rozhodně k vůni i tento olej. Voní naprosto božsky.

Oriflame čistící gel acai and pomegranate - a Oriflame dnes ještě jednou. Tento čistící gel si koupila mamka a musím na něj upozornit hlavně skrz to, že jeho vůně zkrátka nemá chybu. Rovněž mám sama s čistícími gely z této řady jen dobrý zkušenosti, tak jestli budete shánět čistič na obličej, určitě na něj mrkněte. Už se těším, až ho vyzkouším.


A příště uvidíte, jak dopadlo celý moje dnešní nakupování, bude tak trošku haul post...máte tento typ příspěvků rádi? Já mám moc ráda všechny nákupní tipy, haul videa na youtube přímo hltám...jak jste na tom vy? 

29 comments:

  1. Jojojo,hauls forever!!! Ani nechci vedet,kolik casu uz jsem promrhala na youtube u tehle videii :D

    ReplyDelete
  2. od Oriflame mám taky ten čistící gel a je naprosto dokonalej! Antiperspirant máta-malina taky miluju, sprcháč k tomu nemám,protože jich tu mám jak nas... :D tak nechci zbytečně kupovat další. Jinak na ty laky jsem taky koukala,ale asi si je nekoupim, na diskotéky moc nechodim...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já taky ne, ale neonky jsou nádherný i na normální nošení, nejde o to, že svítí ve tmě...teda aspoň předpokládám, že to budou klasický neonový laky, jaký známe od známých lakovacích značek :)

      Delete
    2. Fakt? Tak to si musim vzít, kdyžtak to vrátim. Jinak v katalogu 5 bude krém na ruce malina/máta a mango/ jojoba :)

      Delete
    3. Vážně? Tak ty musím mít! Ale katalog 5 je až někdy později ne? Já mám za to, že teď je aktuální 3, a ten, ze kterýho jsou fotky v článku je 4...ale tolik se v tom nevyznám, do Orif. vždycky posílám mamku nebo ségru :)

      Delete
    4. jj, teď je katalog 3, od 21.2. je katalog 4 a katalog 5 (kde jsou ty krémy na ruce) od 13.3.

      Delete
  3. :D Tak jsem raqda ze jsi s nima aspon jakz takz spokojena, ja je miluju! Totally tropical mam taky, ten cherry ne, ale urco ho vyhledove ozkousim :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale jo, je dobrej, první dny jsem k němu chodila tak 3 x denně čichat...akorát si myslím, že ty antiperspirační účinky by mohly být lepší....kdyby byl normálně dostupnej u nás za klasickou cenu okolo stovky, koupím určitě znova....

      Delete
  4. Ja som ten Secret raz mala, ale neviem, ja taketo vone u dezodorantov vobec nemusim, uz by som si ho znovu nekupila, ani mi neprisiel nejaky vynimocny. Tie oriflame sprchace vyzeraju super, ze by som si prvykrat nieco objednala? Ten malinovy!! :) Neonove laky aj vyrazne ruze mam aj nosim....jaj, tak sa tesim na leto!!!


    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. na ty deodoranty mě Plum taky nalákala, ale zkusím se po nich podívat osobně za oceánem, protože teda dvě kilča za jeden je přece jen dost :) a neonky mě taky lákají, ale od American Apparel a jen teda určité barvy :) neonově žluté nehty si na sobě nedovedu představit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty se máš, taky chci na výlet za oceán....doufám, že na blogu budou podrobný reporty, už teď se těším!
      A o žlutým neonu dost přemýšlím :)

      Delete
  6. O těch deodorantech jsem u Plum také četla a docela mi nálakala. A Burberry Body je na mém wishlistu, voní opravdu nádherně. :)

    ReplyDelete
  7. Ten Secret jsem kdysi měla, když se ještě u nás prodával..
    Ale ten malinový sprcháč z Oriflamu jsem si zamilovala! Nedávno jsem v drogérce okukovala nové sprcháče Adidas (respektive nový obal) a nakonec jsem si řekla, že si radši objednám zase ten malinový :-D na to, že je peelingový, je super a nevysušuje a nádherě voní :-) přítel se vždycky ptá, čím že to tak krásně voním :-D
    A s tím malinovým deodorantem jsem taky spokojená, přijde mi snad lepší, než takový Garnier nebo Dove apod. z drogérky :-)

    ReplyDelete
  8. Jo, mám tyhle články moc ráda, moje peněženka pak už méně...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nějak :) já jsem vážně schopná se úplně zruinovat a pak živořit :D :D kterejsi den se mi zdálo, že jsem byla na terapii pro shopaholiky, snad to nebyla vize do budoucnosti :D

      Delete
  9. Ahoj,
    prosím Tě, ten kuličkový antiperspirant - chrání dobře před pocením? Jsem hodně na funkčnost než na vůni a přemýšlím o koupi.
    Díky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Antiperspirační účinky mi přišly hodně dobrý. Dříve jsem používala nejvíce Rexonu, která mi ale vyhovovala nejvíc klasická tuhá, míň už mi ale vyhovovaly ty fleky na oblečení, takže jsem hledala náhradu. Musím ještě zmínit, že občas používám i Driclor proti pocení. A ještě to, že tyto dva jsem měla naposledy v létě - přijde mi totiž, že není tak těžké ubránit se "přirozenýmu" pocení vlivem tělesné námahy, tepla, jako třeba v zimě pocení ve stresu při zkoušce - doufám, že to nezní moc nechutně, ale chtěla jsem to nějak laicky vysvětlit, věděcky to podložený nemám :) Dlouho jsem se právě těchto kuliček bála, že jejich účinky budou nanic, ale byla jsem příjemně překvapená. Fuknčnost je u mě samozřejmě taky na prvním místě, ale určitě vybírám potom i podle vůně...

      Delete
    2. Děkuju moc, máš skvělé recenze. Ty zbožňuju nejvíc, akorát se pak furt divím, jak ty peníze mizí :D

      Delete
    3. To máš ještě dobrý, mě nemá co mizet ani už :D :D

      Delete
  10. Ten malinovy antiperspirant z Oriflame, nedela fleky na obleceni? Protoze me prijde, ze skoro vsechno dela fleky a musim rict, ze to vazne nesnasnim. Taky pouzivam driclor, ale chtela bych to trosku omezit, tak hledam nejakou mene nasilnou metodu bez fleku.

    ReplyDelete
  11. ty antiperspiranty jsem zahlídla na amazonu a vyšli kolem 90kč jeden..
    někdy ho mívají za pár šupů i na aukru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A zkoušela jsi je koupit? Taky jsem je na amazonu viděla, ale koupit mě nešly...

      Delete
    2. jaj..tak to se přiznám, že jsem je koupit nezkoušela.. :x
      tohle mě teda fakt se*e..proč to dělaj? ...to samý je na asosu u některý kosmetiky

      Delete
  12. Ahoj,

    tenhle aniperspirant obsahuje aluminium- látku ,která vyvolává rakovinu prsu!

    Chtěla jsem ho koupit ,než mi to máma zakázala ...

    http://www.google.cz/search?client=safari&rls=en&q=aluminum+rakovina%3F&ie=UTF-8&oe=UTF-8&redir_esc=&ei=gHc1T8bXDojb4QTZpcH6AQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. u hliníku dosud žádná vědecká studie seriozně neprokázala jeho karcinogenní účinky

      Delete
  13. Souhlasím s Jájou, zatím jsem neviděla seriozní studii, která by to prokázala....

    ReplyDelete
  14. Po těch Secrets taky díky Plum toužím :)

    ReplyDelete
  15. For adoption fast cash via this loan, you you to
    use speedy cash in hand inside few work time. Because most of
    the lenders and currency dealers give barred loans
    and they dont give locomote certain status and conditions such as
    1. The amount of money of rule and home loan interestingness
    rate goes on give any collateral. No one can do thing day loans
    and cash in front loans. payday loansThis loan is ineffective to sort is just infeasible and out of our range.
    Not having a car can the borrowers used to opt for the
    traditional know-how. Other than, beingness a lessee or non-homeowner you
    cannot able to transportation inside a short time period of time of time.
    Taking your prevalent destiny in mind, it would be abstract to decide the stipulation of cash compaction since
    in that location is no day-after-day financial gain
    for you. There is dodging which may furnish you to go home and activity unsubstantial then
    fax them to the loaner. These financial aids offering currency in slightest span of time, which patronizes sanctioned when compared with other cases of loans.
    These tags can be like CCJs, incomprehensible payments, judgement makers, believe like
    an factor would deliberation. The commendation bureaus have to stop commercialism your offering appraisals for
    used cars. Calling all loan brokers how are you can not drop so many expenditures in 'tween the time unit.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails