2010-08-27

MAC $$$Yes!

Silver mirror-shine nails are one of the hottest trends I guess it started recently when Chanel released its silver polish, the cheaper alternative is for example from Maybelline, btw if you're interested, here is Allyoudesire's comparison of two silver polishes, Maybelline and ChG.
I purchased this one from MAC. This is my first polish from Mac so I was quite curious. And I wasn't disappointed. I did a swatch on whole nails but I wanted this polish especially for french mani. I guess at first you need a good base coat - good ridge filler because this polish reveals every imperfection . But I expected worse and I was pleasantly surprised. What do you think?


Jeden z posledních nehtových trendů je jasně, zrcadlově stříbrná - měl ji Chanel, Maybelline a další značky . pro zajímavost k tématu ještě přihazuju odkaz na fotky Allyoudesire, kde srovnává právě onen Maybelline a ChG. Koupila jsem si "stříbrňáka" od Macu. Byla jsem dost zvědavá, byl to můj první Mac - a nezklamala jsem se. Udělala jsem si swatch na celých nehtech, ale chci ho hlavně na barevnou francii. Myslím, že u těchto laků je potřeba hlavně dobrý podlak, ridge filler, protože upozorní na každou nedokonalost a rýhu v nehtíku. Ale čekala jsem horší aplikaci a byla příjemně překvapená. Co říkáte na tuto barvičku?




French mani with Essie van'd go






7 comments:

  1. Ten Mac je vážne super. Krásny zrkadlový efekt.

    ReplyDelete
  2. Je to divočina, ale ta poslední fotka je dokonalost sama!

    ReplyDelete
  3. Je fenomenální, musím ho mít.

    ReplyDelete
  4. ohhh no to je přímo kosmická barva :))) týjo takovej ještě nemám ... ten MAC vypadá nádherně.
    Nevíte ten Maybelline se u nás normálně prodává? Já ho teda nikde ještě nezaznamenala :( ?!

    ReplyDelete
  5. Super úžasná stříbrná! Nosíš ji často?

    ReplyDelete
  6. skvělá... jen jak říkáš že jdou vidět dost nerovnosti,tak nevím jak by to dopadlo na nehtu bez gelu

    ReplyDelete
  7. perfektní barva! docela bych si tento lak přála i ve výrazném zlatém provedení

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails