2010-08-16

Misa total eclipse of the heart

Hi again!
Yes, you guess right, two days ago I started my recent mini-haul swatch series. The second one I wanted to show you is Misa - total eclipse of the heart. This color seems pretty unique to me. Usually nail polish is pale lilac or lavender color (something like OPI Do you lilac it?) or full, deep purple creme (RBL Mismas, OPI Funky donkey - which btw I'm planning to buy very soon 1)It has the cutest name, if there's some fact you should know about me is that I'm obsessed with donkeys, especially the Eeyore Disney character :-) 2)Actually it's a perfect purple, RBL Mismas's pretty close dupe. By perfect purple I mean that it has no ugly brownish undertone that I hate, that under certain lightning it seems almost brown - that's why I gave away OPI Pamplona purple).
Okay. back to TEotH, this is its review and first few sentences I'm gibbering about another polishes. So where did we end? Yep, I know, so this color seems pretty unique to me, it's medium purple blue creme. It's really nice, I really like it. This is my first Misa nail polish and it did not disappoint me. Two coats w/o topcoat.


Čauky!
Jo hádáte dobře, předevčírem jsem si tu započala takovou vlastní mini swatches sérii z nejnovějších úlovků. Dalším, kterej vám chci ukázat, je Misa total eclipse of the heart. A je to pro mě vcelku unikátní barvička. Fialky jsou většinou buď lila nebo levandulové světloučké (něco jako OPI do you lilac it?) nebo naopak syté a tmavé (Jako RBL Mismas nebo OPI funky donkey, což je mimochodem lak, kterej moc chci a hodlám si ho velmi brzy pořídit. 1)Má asi to nejroztomilejší jméno, jestli je nějaká zcela nezásadní informace, kterou byste o mě měli vědět, tak jsem posedlá oslíky a zvláště pak Iáčkem z Medvídka Pú. 2)Vlastně je to taková dokonalá fialka a docela dobrý dupe RBL Mismas. Tou dokonalou fialkou myslím já, že nemá žádný hnusný hnědý podtóny, ba dokonce nevypadá pod určitým osvětlením jako hnědá! Proto jsem dala pryč třeba Pamplona purple od OPI.
Jooo ale teď zas zpět k TEotH - vůbec jako nevadí, že dělám review laku a přes půl článku tu žvatlám o jinejch. Kdeže sme to skončili? jo už vim, tak ta barva je pro mě fakt unikátní. Středně fialová krémovka, docela domodra. Moc se mi ta barva líbí a jen tak na okraj toto je moje první Misa a rozhodně nezklamala. Toto jsou 2 vrstvy bez nadlaku a aplikace byla fajn.



4 comments:

  1. Hi!

    Nice blog you got there :)
    I'm a follower now!
    Maybe you can check mine out as well and become a follower?

    http://tesjoesblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ten lak na nehty je naprosto nadherny a mas to i pekne namalovane!

    ReplyDelete
  3. Misa moc není dupe Mismasu, ani oslíka (jaký je láček z mdvídka pů?), je moc studená a bledá. Oslík je téměř totožný dupe ChG Grape pop (protože mám oba grape jde z domu). Ale moc se mi líbí fota s kytičkou. A vůbec, obě oba laky sluší daleko víc než mě.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails