2010-09-26

NOTD: OPI You don't know Jacques! + CND Amethyst Sparkle

...a.k.a Chanel Paradoxal inspired manicure. I read somewhere that bloggers duped Paradoxal with Models Own Purple grey and some CND. I don't own MO so I tried it with my favourite taupe color - OPI YDKJ. And  I love it. I know it is not exactly a close dupe but I'm really excited about it. Btw I have a big dilemma about Paradoxal - buy it or not? At first I wanted it. Then I tried it in store and was kinda disappointed. And then I saw another swatches and wanted it again. Anyway still can't make up my mind - what do you think, should I buy it?
Sorry for the terribly blurry photos. This mani is very, very hard to capture. The biggest difference is that Paradoxal is deeper and the shimmer is not so intense as is my "homemade" version. It is visible only under certain light. My mani is shimmery almost all the time.... what do you guys think?


...A.k.a manikúra inspirovaná Chanelem Paradoxal. Někde jsem četla, jak blogerka na dupe paradoxalu namíchala Models Own purple grey a nějaký efektový CND.  Nemám MO, tak jsem zkusila něco podobnýho s mojí oblíbenou tmavou taupe - OPI YDKJ. A děsně se mi to líbí! Jako vím, že to není nijak přesnej dupe, ale to ani nebylo mým záměrem a jsem z výsledku nadšená. Mimochodem s Paradoxalem mám obří dilema. Prvně jsem ho chtěla, pak jsem si ho vyzkoušela a zas ho nechtěla, trošku mě zklamal, pak jsem viděla další swatches a zas ho chtěla. No tak si vyberte. Furt se nemůžu rozhodnout - jo nebo ne, co říkáte?


Pardon za ošklivě neostré fotky. Ta barva je mrcha extra nezachytitelná. Největší rozdíl je v tom, že P je dle mě více tmavší, taková nafialovělá tmavá taupe - a třpytečky nejdou zdaleka tolik vidět jako u mé domácí verze - jen pod určitým světlem.Moje verze se třpytí skoro pořád. Barva v reálu asi nejvíc odpovídá třetí fotce. Tak co na něj říkáte? 







3 comments:

Related Posts with Thumbnails