2011-05-27

OPI and pirates of the Caribbean

Tak jo, teď něco aktuálnějšího. Jasně, nejvíc aktuální je teď asi Essie v InStyle, ale tak druhý aktuální bude určitě OPI kolekce Piráti z Karibiku. Co na ni říkáte? Spíš myslím na tu koncepci. K pirátům mě sedí nějaká rudá, pak navy modrá, světlemodrá jako moře, hnědá jako dřevěná noha a potom špinavá zlatá jako zlatej zub, tmavězelená jako ten bordel z řas, co se usazuje na lodích. A zatím tu máme něžnýho růžovýho Jacka, éterické vílí slzy v barvě mořské pěny a čisté, elegantně naleštěné šedoslonovinové lebky. Ale jasně, China jim vypálila rybník a přišla s námořnickou kolekcí, kde jsou tyto typický barvičky už obsaženy, tak museli přijít s něčím originálnějším, žejo? Co na to říkáte vy? Jako mě se docela jakž takž líbí, ale -  růžovej Jack je sice trošku vtípek, jenže nuda. Já si pravou Jackovsou barvu představuju jako nějakou divoce temně modrou se zlatozelenejma glitrama a šupinkama...jéé to by byla barvička...

Ale teď už k barvám:
Skull and glossbones
Asi jsem měla vlčí mlhu, objednávala jsem ho v době, kdy bylo na netu k mání jen pár nekvalitních a rozmazaných obrázků a nevím proč (asi podle názvu?) jsem si vsugerovala, že barva obsahuje jemnej shimmer či perleť - tak já si kurnik představuju glossbones! :)) Přitom je to jen krémovka, taková slonovinově šedá, nebo chcete-li méně poetičtěji, nažloutlej cement :). Není to čistě šedá, první rozmázlejší fotka docela dobře zachycuje odstín. No ani nevim co si myslet. Jo moje touha mít ji třpytivou mě dohnala k tomu dát na ni 03 french mani lak od Essence, ale stejně to není ono....Na fotce s topcoatem se už z toho stala jen světlešedá, jak vidíte :)

I don't know why but I thought that this shade has a slight shimmer in in. No, it has not. It's grey-ivory creme, like a grey with a hint of white and yellow. As I insisted on having shimmer in it, I layered one coat of essence french mani nalipolish (03). But still, I'm not sure whether I like it or not.





Stranger tides
No tady už je to lepší, ale stejně nevím, jestli jsem vybrala dobře. Taková světle olivová, určitě žádnou takovou ve sbírce nemám, třeba se bude hodit. Ale taky zvláštní barva, to každopádně. Nějak nevím, co k ní napsat, lakovala se super (to, co vypadá na fotce jako pruhy, je asi odraz balkonovejch dveří či co), mám dvě vrstvy  a teď mě omluvte, jdu přemýšlet, jestli jí u mě ve sbírce povolím trvalej pobyt.

Yes...I like it more but I still don't know if I picked the right shade for me. It's something like light olive green, I'm sure you can find dupes but I don't have anything similar in my collection. But now, excuse me, I'm going to think about it, whether I should keep it in my collection or not :) What do you think? What are your overall thoughts on whole Pirates of the Caribbean collection?



7 comments:

  1. zažloutlej cement se mi docela líbí :D

    ReplyDelete
  2. Tyhle dva se mi zrovna nelíbí vůbec, o zbytku stále uvažuju :-)

    ReplyDelete
  3. Já mám taky tyto dva plus ten ještě zelenější a musím říct, že v lahvičkách se mi všechny líbily hodně, ale na nehtech je asi nosit nebudu... :)

    ReplyDelete
  4. Já nevím,jsem rozpačitá, sice se mi ty barvy líbí,ale zase nic extra, z čeho bych si sedla na zadek, přijde mi to malinko nuda,ale co taky furt vymýšlet,že jo :D.....

    ReplyDelete
  5. Ty laky mě teda neuchvátily, ale tvůj popis je super:-D

    ReplyDelete
  6. Já mám na cestě jen mermaid tears, zbytek zatím neoslnil.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails