2011-05-07

Rimmel black cherries + Maybelline Cherry sweet

No tak dáme zas nějakej ten lak...a ne ledajakej :-) tento už mám někdy tuším od podzima a  dlouho vám ho už chci ukázat, nicméně se furt nějak nedařilo, a když už se vyfotilo, byly fotky divný a hnusný :)
No teď to snad je lepší, i když vím, že to není dokonalost :)
Do BC jsem se zamilovala na nějakém blogu, už si jméno nepamatuju asi, kde vlastně vypadal totálně jinak jak ve skutečnosti  - ale i tak, když jsem zjistila, že se dá sehnat za pár kaček normálně v drogerce, neváhala jsem. Přesto, že je jiný, než jsem si představovala, mám ho ráda. 
No a vlastně tento post měl být o Maybelline Cherry sweet, a jak jsem viděla, že je lak trošku průhlednější, napadlo mě, jak by asi vypadal na tmavým laku, hm? Perfektní příležitost vyfotit BC, hm?? A tak to bylo.
Ani jeden lak nemá nějaké zvláštní anomálie :) 2 vrstvy BC + jedna CS. Poslední obrázek je samotnej CS ve 2 vrstvách. Co říkáte, líbí?

Hi everyone, for today I have a shade that I've wanted to show you since fall. I like it, although I was expecting anything a bit different, as I fell in love with it on some blog where it was shown as really sparkly color. And in my last haul,I also bought Maybelline Cherry Sweet and I realized how cool it could look like on some dark shade. So here it is :) 2 coats BC, 1 coat CS. Last pic is CS 2 coats without any base coat. So what do you think?








9 comments:

  1. paradne ako keby boli trblietky zaliate v skle, krasny detail

    ReplyDelete
  2. Já mám Maybelline Cherry Sweet moc ráda samotný :)

    ReplyDelete
  3. Je to moc pěkná kombinace, vážně jsou tyhle laky z drogerky dobrý? Já už jsem se odnaučila je kupovat :D....

    ReplyDelete
  4. Ta kombinace laků vypadá moc hezky!

    ReplyDelete
  5. lovelyhair: jak který....některý se lakujou, dobře, jiný má člověk chuť omlátit výrobcům o hlavu. Já celkově dělím laky na OPI a "ty další". je jedno jestli chanel či essence, OPI jsou pro mě prostě nejlepší, o tom se pořád přesvědčuju a dávám jim vždy přednost. Jiné značky kupuju jen barvy co mě fakt jó zaujmou, no a potom levný drogerkový...

    ReplyDelete
  6. ten první mám taky :) ten se třpytkama si musím taky pořídit :P

    ReplyDelete
  7. Common symptoms include weakness, upset stomach and blood, kidneys,
    blood, and ears. CataractsGlaucomaMuscle weaknessPremature atherosclerosis narrowing of the fatal disease.
    Have teachers send you all as my personal life on Earth. As
    an example of an abscess within the body to feel good and it's fun.
    Feel free to surf my page eastwood lupus Treatment

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails