2012-04-17

Tangle teezer

...Aneb kartáč pro bárbíny, tak jsme ho doma nazvali. Možná si říkáte, proč o něm píšu, že už to je starý a dávno to spousta z vás má doma. Ale já si nemůžu pomoct, jsem totiž nadšená. O TT jsem uvažovala ještě v době, kdy jsem o něm na českých webech nic nenašla a myslela jsem si, bůhvíjakou jsem nenašla převratnou novinku. Po nějaké době se začaly recenze pomalu objevovat. Někdy nadšený, jindy ale ne příliš odvařený. Jo přiznám se, není mi líto dát 600 za lak na nehty, ale bylo mi líto dávat přes 3 stovky za kus plastu, o kterým jsem ani nevěděla, jestli mi prokáže ty služby, který potřebuju. A tak jsem na něj pomalu, ale jistě zapomněla a smířila se s tím, že zacuchaný vlasy mě budou strašit až do smrti....

...Ale až do doby, kdy můj kadeřník při pročesávání mých zacuchanců (ano prosím, češu se i několikrát denně, prostě jsem měla asi 3 hodiny vlasy v culíku, toť vše) znechuceně odhodil klasickej hřeben a začal mě česat Tangle teezerem. A stačilo tak možná 20 sekund abych si uvědomila, že tu věc bez debat potřebuju. Rozčesávání nebolelo, naopak ty plastový štětiny mi byly děsně příjemný, šlo to hnedka...takže nebylo o čem váhat, navíc neonově růžovej? Nostalgie, něčím takovým jsem kdysi česala růžový žíně mýho gumovýho poníka!
  • Česání je pro mě teď rychlejší a méně bolestný
  • Neskutečně příjemný to je na pokožku hlavy
  • Konečně rozčešu bez bolesti všechny dredy, co se mi na hlavě tvoří
  • Bonus navíc, co jsem vyčetla z návodu - skvělý na hladké účesy, tím pádem si konečně vyčešu hladkej culík bez hrbolků, který jsou jinak mým denním chlebem
  • Argumentem proti pro mě byla dlouho absence rukojeti a upřímně jsem ji ani nepocítila. Češe se mi s ním prostě pohodlně.
Jo vím, že tahle recenze pro vás nebude nic novýho a převratnýho, to říkám předem. Ale prostě jsem měla potřebu se podělit, třeba jsou mezi vámi i také, které stále váhají nad tak drahým kusem plastu. Za mě rozhodně doporučuji, zvlástě pro ty z vás s vlasy jako já - šíleně jemný, s extrémním sklonem k cuchání. Budu ráda, když se v komentářích podělíte o vaše zkušenosti a názory na tento hřeben pro bárbíny.


EDIT: menší offtopic, protože vím, že mě čtou i některé slečny z omlazení, možná víte, že jsem dneska byla smazána :) - protože se v jednom tématu objevily dotazy o tom, proč sem byla smazána já, napíšu to sem: Důvod byl ten, že jsem se poněkud ostře vyjádřila k neustálému mazání témat, protože za poslední dobu jsem si dala práci v několika tématech sepsat dlouhý příspěvek a dotyčné poradit a téma bylo záhy smazáno. Proto jsem byla smazána i já :) Tímto zdravím pana LV, ať si trhne ploutví, když potřebuji já něco vyřešit, nereaguje nebo odpovídá posmešně, ale vida, jak rychle reagují v jiných případech :). Takže pokud to někdo čtete, pozdravuji do diskuze :).

59 comments:

  1. Ty jo, že bych do něj taky šla...:-))

    http://illussoire.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. taky mám vlasy šíleně jemný co se šíleně cuchaj... ale zas - je to kus plastu... ( stíny jsou jenom trocha barevnýho prášku :D). kde se to dá koupit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já ho koupila přímo u svýho kadeřníka, koupit se dá podle mě už na hodně místech v českých esopech a nebo třeba na lookfantastic nebo na asosu :) Ceny se pohybují tak nějak 350-400 co jsem tak četla, já ho mám za 350 ,-

      Delete
  3. Mám ho už nejmíň čtvrt roku a jsem nadmíru spokojená. Je to obrovský rozdíl rozčesávat mokré vlasy TT a normálním hřebenem. Je prostě nejlepší. =)

    ReplyDelete
  4. Taky ho mám, už asi půl roku a už bych se nemohla česat jiným. Pořád ho tahám z domova na kolej a z koleje domů, potřebovala bych ještě jeden :D

    ReplyDelete
  5. Mně nevyhovoval, mám moc dlouhý vlasy a škubal mi je...:(. Na extra dlouhý vlasiska prostě není.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé díky za info, tak na moje pačesy se asi hodit nebude, také mám dlouhé... a Bojím se že by mi to cuchalo, protože klasický kartáče já mít třeba nemůžu, jen normální obyč. hřeben...

      Delete
    2. Můj názor si můžeš přečíst tady: http://cinderellasnuts.blogspot.com/2012/01/kartac-na-vlasy-tangle-teezer.html

      Delete
    3. Kamčo, vůbec se toho neboj, taky mám dlouhý vlasy a hustý tak středně, spíš trochu víc a TT už nedám z ruky! Přečti si o něm u mě. Myslím, že ho taky oceníš, pokud si ho pořídíš. O délce vlasů to fakt není. ;-)
      Verunka

      Delete
    4. Já nevim, ale dlouhý vlasy mám taky a s tangle teezerem jsem fakt spokojená. Takže dlouhými vlasy to fakt není.

      Delete
  6. Tak tohle je definitivně poslední recenze kterou jsem o tomto hřebenu přečetla a jdu si ho hned objednat:-)

    ReplyDelete
  7. Já ho mám taky teprve chvíli, ale nadšená z něj nejsem. Moc dobře rozčesává mokrý vlasy, tam jsem opravdu pocítila rozdíl, ale u suchých je mi jedno jestli se češu tímhle nebo klasickým kartáčem, se zacuchanýma vlasama bojují oba stejně.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O tobě vím, že máš hodně hustý vlasy, že? Myslím, že se perfektně hodí spíš pro někoho, kdo má míň vlasů, někde jsem to četla....právě nenadšené recenze pro mě byly dlouho důvodem proč ne, holt jsem to musela vyzkoušet na vlastní kůži :)

      Delete
    2. jj taky mám husté vlasy a taky mi tt přijde nadbytečný. jako na ty mokré vlasy možná, ale kolikrát já si asi tak češu mokré vlasy, že ano... správně nikdy. jinak při normálním česání mi to trvá zhruba tak stejně dlouho tt nebo obyčejným kartáčem za osmdesát z drogérie, jediný rozdíl je to, že při tt mi vlasy dost elektrizují. a absence držadla mi vadí pořád, dost často tangle teezer střílím všemi směry.

      ale na co je úžasný... na dětské jemné vlasy, to už normálním hřebenem nezvládám. a taky je skvělý, když děti chtějí učesat mně... nic netahá, ony jsou spokojené, že maminku učesaly, a hned je na tom světě dobře.

      a neboj poslední s recenzí opravdu nejsi. já ji mám už asi půl roku napsanou a pořád nevím, jestli to uveřejnit nebo ne... takže poslední s touto recenzí budu nejspíš někdy v daleké budoucnosti já. (a to už bude jiný kartáčový trend a já budu naprosto mimo)

      Delete
    3. Já si mokrý vlasy češu skoro každý den, takže já ho soela využiju a pak to mám jako Dashulka, bez něj jsem vždy hrozně bojovala s culíkem aby byl podle mých představ a ažmteď je konečně hladký- haleluja!

      Delete
  8. Já ho mám přes měsíc(zrovna tenhle růžový) a objednávala jsem z Anglie.
    Za mě velká spokojenost, rozčesávat moje dlouhé vlasy bez zadrhnutí je paráda. Už používám jenom TT a všude ho doporučuji:)

    ReplyDelete
  9. Ja se cesu tak jednou za 3-4 dny pred a po umyti vlasu ale taky mi vyhovuje. Hlavne na rozcesavani vlasu pri roztirani kondicioneru, masaz hlavy zadarmo :D

    ReplyDelete
  10. já už bych se jiným hřebenem asi neučesala :) pro mě rozhodně must have záležitost :)

    ReplyDelete
  11. Taky jsem o něm nedávno psala u nás na blogu a taky jsem dlouho váhala, zda si "ten kus plastu" pořídit, ale neodolala jsem a nelituju vůbec ničeho. Dokonce zvažuju teď tu cestovní verzi, která je sice menší, ale dražší, jenže já ho prostě potřebuju (doma u rodičů už nejsem schopná učesat se čímkoliv jiným) a nechci si ten klasický zničit (zohýbat štětiny) při převážení v tašce... Doporučuju všem!
    Verunka

    ReplyDelete
  12. Já si ho teďka chci kupovat s kamarádkou. Samozřejmě každá svůj!:D Jen vybrat barvuu:D

    ReplyDelete
  13. my jej taky máme obě dvě, v cestovní verzi, kterou rozhodně doporučuji, je sice menší, to je pravda, ale stejně dobře poslouží jako velký a při cestování se nepoškodí, nezohýbají štětiny...za mě tangle teezer především na rozčesání morkých vlasů rozhodně ANO! :)

    ReplyDelete
  14. Mám to jak ty, já bych tři stovky dala za lak, ale u TT váhám :D, ale asi do něj půjdu :), já mám vlasy po ramena, dost jemný a moc jich nemám..ale i tak se mi hrozně vlasy cuchají. Když proležim půl dne, tak už mám dredy a to je děs to rozčesávat.

    ReplyDelete
  15. Holky, podle mě na délce tolik nezáleží - já teda teď neposoudím, vcelku dost jsem dala dolů, teď už mám vlasy jen po prsa, ale vlasy se mi tak jako tak cuchají přímo u hlavy a krku, v délkách málokdy....

    ReplyDelete
  16. vitaj v klube :) Ano, TT je rozhodne dobra investicia..ja mam k nemu jedinu vyhradu, ze cca po pol roku uz na nom vidiet opotrebenie a budem musiet kupit novy.

    ReplyDelete
  17. Ja jsem tak rada, ze se necesu :) Moje vlasy se proste necuchaji. Bezne se treba mesic necesu a vlasy mam porad stejny, hladky, nezacuchany. Takze jedine, co pouzivam je tupirak ze 9,90 z drogerky na delani pesinky a to je vsechno (nebudu se verejne priznavat k tomu, ze kdyz jsem ten tupirak ztratila, tak jsem si pesinku delala vidlickou :D

    ReplyDelete
  18. Já vlastním tu menší cestovní verzi TT s krytkou. Nemůžu si ho vynachválit. Používám ho hlavně na rozčesání mokrých umytých vlasů a pak na uhlazení účesu do culíku. A řekla bych, že to menší cestovní provedení se mi lépe drží v ruce, než to klasický....ale je to možná jen můj pocit:) Souhlasím s Rendy - je to must have věcička:-D

    ReplyDelete
  19. no hele to omlázko, to je kapitola sama o sobe .. resp. ten jejich admin :D
    ja se tam kdysi davno regla a jen jsem cumela, jak skakaly vokna - tohle nesmis psat a tohle taky a tohle uz vubec ne, odkazy taky nesmis davat a na inzerat zapomen
    nakonec mi ten inzerat mistni dozorce v komunistickym lagru smazal kvuli cene :D lol
    pote jsem ho poslala do prdele a odlogla se forevah, protoze nekomu takovymu teda server svejma cenejma radama fakt podporovat nebudu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Máš pravdu, jednou jsem tam prodávala pár věcí při čištění skříně a neskutečně jsem nervila, když mi vzápětí inzeráty smazali kvůli nějaké chujovině :)

      Ale já tam chodila ráda, protože jednak se tam najdou fajn holky a taky musím přiznat, že právě z tama jsem měla spoustu tipů na kosmetické vychytávky, kde co třeba sehnat, ať jde o nějakou surovinu na vaření, cokoli....a vždy jsem tam taky našla radu. Je to škoda, ale bohužel primární účel serveru je vydělávat, že jo. Ještě, že tohle je můj blog a tady si můžu psát co chcu a nějakej führer na mě nemůže :))))

      Delete
    2. Nestačím zírat, co všechno se tam děje! :-O A to jsem myslela, že mě už nic moc dalšího nepřekvapí.

      Delete
    3. Tak teď už mi tam nezbyl nikdo normální...

      Delete
    4. No mažou koho můžou...už smázli radši i tu danou diskuzi :)) Nechápu, kdo to tam velí, jediná (resp. jedna z mála) bakalářka mi přijde jako fajn baba, co má v hlavě mozek a neváhá ho použít :) Chová se jako slušný člověk a nemá zapotřebí si léčit moderováním diskuzí nějakej komplex či co :)

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. To omlazení se mi začíná líbit čím dál méně. Já tam taky chodím často, ale tohle chování co tam LV předvádí, to je neskutečný. A taková čistka tam teď...Já si tvoje názory četla moc ráda, ale co, číst je budu dále zde ;)

      Delete
    7. Už mě taky štve jak to promazávají na omlázku. Chodíme si tam pro rady a oni smažou celou diskuzi... To máme jet zase nanovo? 7 stránek rad jen tak vyhodí, magoři...
      A jestli tě smazali jen kvůli tomu, že jsi se vyjádřila, tak jsou to hovádka, kteří neumějí přijímat kritiku - a většinou tohle dělaj chlapi.... Ještě chodím pro rady na Dámu.cz a tam se to tak nepromazává a třeba do diskuze o přírodních nehtech nikdo nepřispěl už od října... Možná by to chtělo přesun někam jinam.
      Každopádně děkuju za Blogger, kterej mě upozorní na nový příspěvky na mých oblíbených blozích..

      Delete
  20. Ja mám tiež tento ružový už rok a je to najlepšia investícia :) Len už mi dosť vybledol- možno je to tým, že češem s ním aj mokré vlasy?? Kúpila som si ho v Toni & Guy..

    Lala

    ReplyDelete
  21. ja mam ten kompaktni a neprijde mi jako zazrak, prave mi taky chybi ta rukojet, ale mam ho jen do kabelky, tak to neni takova tragedie no
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. TT je naprostý ZÁZRAK!!! Nejdříve jsem si ho objednala pro sebe a mamka se divila co to je za hroznej kartáč??! že to určitě ani nebude fungovat a je to blbost! Ale jak přišel a vyzkoušela ho ... hned jsem objednávala další i pro mamku ní :D doteď nechápu jak jsem předtím mohla bez něj žít ... obyč. hřebenem/kartáčem se už ani neumím učesat :X

    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. A víš, že jsi mě nakonec přesvědčila? Četla jsem spoustu recenzí, ale říkala jsem si, to není nic pro mě...ale taky mám jemný vlasy, který se cuchají na krku. A taky v koncích. A způsobují mi infarktový stavy když se po pár hodinách venku podívám do výlohy a čučí na mě malá čarodějnice.

    ReplyDelete
  24. Tak já si myslím, že je to takový průměr...prostě můj kartáč s kančíma štětinama je milionkrát lepší, ale zase na druhou stranu, vždycky si češu vlasy po nanesení kondicioneru a na to kance s dřevěnou rukojetí použít fakt nemůžu...a tady je zase určitě lepší TT než obyč hřeben, ale prostě ho pak stejně musím použít, protože TT mi ty vlasy nerozčeše úplně...bohužel...no ale zase mám dost husté vlasy, takže pro řidší vlasy bude asi super...ale kanec je kanec, toho doporučuju!! :))

    ReplyDelete
  25. Mám uplné stejný (ujetě růžový) a jsem maximálně nadšená. Jednoznačně MUST HAVE a nevím jak bych se česala zase s obyčejným kartáčem

    ReplyDelete
  26. Mám ho ve fialové a nemůžu na něho dopustit, je to určitě nejlepší věc pro kudrnaté vlasy. Je pravda, že pro holky s rovnými moc není (podle mě jim vlasy akorát ulízne), ale jak říkám pro kudrnaté je nepostradatelný.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Právě že mi je nechá krásně nadýchaný, a to je mám rovný a bez objemu :)

      Delete
    2. Jo, taky mi je pěkně načechrá. A zároveň ještě více narovná. Naopak kamarádka s velmi výraznými přirozenými lokýnkami ho používat nechce, protože jí to vlasy narovnává.
      Verunka

      Delete
  27. Já ho miluju, mám normální i cestovní verzy :-) pro mé husté vlasy je to blaho :)

    ReplyDelete
  28. I heard it's so great:)
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Prodej originálních šperků za levné ceny jewellerytobuy.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. Prodej originálních šperků za levné ceny jewellerytobuy.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Před půl rokem jsem do něj taky šla a litovat nebudu asi nikdy. Miluju ho.

    http://pruhovanazirafa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. I really think your blog is amazing, would you like to each other?

    ReplyDelete
  33. Tangle miluju, prostě platový zázrak :)

    ReplyDelete
  34. Mám moc ráda tvé články a blog a tak Ti musím oznámit snad příjemnou zprávu že jsem Tě nominovala na Versatile Blogger Award u mě na blogu a byla bych moc ráda kdyby jsi v něm pokračovala a doufám že Tvůj blog bude nadále takovým jakým je doposud.

    ReplyDelete
  35. Dasi, taky miluju TT! Od te doby, co jsem si ho koupila jsem nesahla na hreben nebo kartac ani jednou a mam mnohem mene polamanych a vytrhanych vlasu. 300kc neni zas tak moc kdyz uvazim, ze mi to zachranilo sakra hodne vlasu! Moc fajn clanek a bomba ruzova barva :)

    ReplyDelete
  36. Vlasovyraj.cz doprodeje nyni za 250kc!!! Mam jemne melirovane vlasy, padaji mi, protoze kojim a TT je opravdu setrny. Na sucho jich je v hrebenu malo, pri mokrych vlasech trochu vic, ale rozhodne mene nez normalnim hrebenem. Doporucuju!

    ReplyDelete
  37. Ten růžový je tak pěkný, a hlavně ted se tyto kartáče dají sehnat za pár kaček, všem můžu jen doporučit :)
    http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/vlasovy-kartac-se-kterym-rozcesavani.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails