2012-04-26

Zoya Ali



Tak jo. Původně jsem chtěla pokračovat v sérii OPI Holland, aby to šlo pěkně postupně, ale člověk míní, život mění. Zasedla jsem k počítači a zjistila jsem, že fotky laku, kterej jsem vám chtěla ukázat, se mi nepovedly tak, jak bych chtěla, proto bude dnes malá změna a lak Zoya. 
Lak pochází z již 3 roky staré kolekce La-di-da pro léto 2009, ale to nic nemění na tom, že je naprosto úžasnej, stejně jako vlastně celá kolekce, mám z ní hned tři laky. Z fotek to možná tolik nepoznáte, ale je to neonka, tudíž schne matně a šíleně blbě se fotí. Neonky z této kolekce Zoya nejsou tak výrazný a řvavý jako neonky od China glaze, na který jsem doposud zvyklá, ale na druhou stranu - oproti Chině se o 100% líp lakujou (=naprosto skvěle, jako po  másle), jsou skvěle krycí (na fotce mám 2 tenký vrstvy s nadlakem) a taky mají lepší výdrž. To jsou výhody, který u mě teda určitě převažují. Jak jsem taky projížděla swatche na netu, málokomu se podaří vyfotit barva tak, jako ve skutečnosti. Na většině vypadá světleji a jásavěji, dokonce si dovolím tvrdit, že moje fotky v rámci možností odpovídají realitě, je to spíš tmavší a tlumenější růžová - teda teď jsem tu předvedla takovej trošku oxymoron, neonka a tlumená, ale snad mě dobře pochopíte - jakože na to, že je to neonka, nepůsobí tolik neonově :). Jej, to jsem se do toho nějak zamotala. Tak radši už nic :)




Co bych vám k tomu ještě řekla? Jako já vim, že svoje laky většinou dost chválím, to dá rozum, žejo, člověk si přece nebude kupovat barvy, co se mu nelíbí, zvlášť když si je může předem prohlídnout na milion sto swatches - ale tento lak je vážně pecka. Pokud máte jako já rádi růžovou, tento lak prostě musíte mít ve sbírce! Myslím, že ho teď budu nosit opravdu hodně často a s každým dalším kouskem se přesvědčuju, že laky Zoya opravdu stojí za pozornost.

33 comments:

  1. Nemůžu než souhlasit. Jsem taky hrdou majitelkou Aliho a ten lak je vážně úžasnej. Lakování, výdrž, barva - nemám jedinou výtku :) On může za to, že teď švidrám po Zoyách :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. já ani nevím, kterej to u mě odstartoval, ale Zoya je moje láska a myslím, že i v budoucnu bude :)

      Delete
  2. Zoyu zatim zadnou nemam a tenhle a pak jeste Gemma me hodne lakaji.

    ReplyDelete
  3. Já musím kopnout do viennettky, která slíbila, že bude Zoyu objednávat. Hrozně po tomhle totiž toužím ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koukám, že musím kopnout s tebou, tuhle asi potřebuju:-D

      Delete
    2. Kopejte hlavně s citem :)))
      Ale určitě ji potřebujete, je to naprosto krásná barva a úžasně se nanáší!

      Delete
  4. Po Ali toužím už hrozně dlouho! :D :X Je krásná

    ReplyDelete
  5. Oooo ten je překrásný!!! Tuhle značku vůbec neznám (ale to je u mě normální u laků)...kde se dá sehnat?

    Jinak kdo by měl zájem, tak do pondělka běží u mě ještě Giveaway :)
    http://thepetras.blogspot.com/#!/2012/04/giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pravda, že u nás tato značka není tak provařená jako třeba OPI, myslím, že ji snad české eshopy ani nevedou. Já je kupuju na ebay :)

      Delete
    2. Dá se koupit na www.micky-nails.cz :)

      Delete
    3. Díky za info, už jsem právě koukala u tebe na blogu, jak jsi o nich psala...akorát, že Ali nemají :(

      Delete
    4. Zoyu bych kupovala jako divá, líbí se mi od nich naprosto všechny odstíny, a vroucně doufám, že se nějaký český prodejce brzo utrhne a importuje tuhle značku sem. Protože z eBay je to fakt drahá bída, až na tu Maiu a Jaye, no ale zas to clo... je to fakt pruda :-/

      Delete
    5. Já jsem žádný clo neplatila...oni ti označí balíček v ceně třeba 30 dolarů, když řekneš, a zatím mi to vždy prošlo... :) Ale jo, je jasný, že se tomu někdy nevyhneš....,

      Delete
  6. Je krásný :))) já ted na neon lacích hrozně ujíždím ty od China Glaze jsou prostě dokonalý!!! ;))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. tak táto je fakt nádherná! <3 daj prosím link, skade ju máš, lebo asi nezaspím, dokým nebude doma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pokud chceš jen jeden, tak nejlevněji asi tady :)
      http://www.ebay.com/itm/Zoya-Ali-Nail-Polish-Nail-Lacquer-2009-La-Di-Da-/350189293444?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5188e88f84#shId

      Delete
    2. Jinak já ho mám odjinud, kupovala jsem více laků, kdyby tě zajímalo, rozebíraly jsme to v komentářích pod tímto článkem :)
      http://dashulkak.blogspot.com/2012/03/nail-polish-tag.html

      Delete
  8. oooo tak to je naprosto úúúžasná barvička :)

    ReplyDelete
  9. Teda, to je ale barvička!!! :)

    ReplyDelete
  10. Do Ali jsem se zamilovala hlavně díky PLL :D Je to divné, jak mě ten seriál a ta souvislost dokázala namotat :D Každopádně Ali a Valerie by jednou měly být moje. Ještě by to chtělo Veronicu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, to je dobrý, mě taky lak zaujal hodně kvůli seriálu. V prvé chvíli jsem si myslela, jestli to fakt není lak pojmenovaný po Alison, protože Zoya se v souvislosti s PLL dost propaguje, třeba Hanna často nosívala lak Zoya Robyn (a ten už mám taky doma, že:))). I když jsem zjistila, že je to lak z kolekce snad starší než sám seriál, pořád jsem ho moc chtěla a koupi vůbec nelituju, je super!
      A holt PLL mě v nechtech dost inspirují, často trávím hodiny hledáním laku, co mě zaujal v seriálu! :)

      Delete
  11. Od Zoyi jsem teď zkusila první dva laky, které jsem koupila a jsem naprosto nadšená!! Takhle skvěle se mi ještě nic nelakovalo :) Chci víc Zoi, víc, víc, víííííc! :-D
    Verunka

    ReplyDelete
    Replies
    1. že? Nechápu, proč jsem Zoyu tak dlouho opomíjela. Je super!

      Delete
  12. Skvělá barva! Je to jen kec, že ho měla na rukách v rakvi Ali ve znělce Pretty Little Liars?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Těžko říct...jako že by jí ho dali schválně, protože lak je Ali? Jistý je, že lak se po ní nejmenuje, nebo aspoň usuzuju podle toho, že je starší, než seriál.

      PLL mají kolikrát nádherný laky, tak jsem už x-krát googlila a co se týče toho ze znělky, nepamatuju si, že bych se někde dočetla o přesným odstínu ze znělky - podle mě bude ten lak i hodně zkreslenej tím, jak je to hodně počítačově upravený :)

      Delete
  13. Ahoj můžu se zeptat...jak sleduju tvoje nehty, na všech fotkách vypadají téměř stejně. Máš pod lakem nějakou gelovou výplň, nebo prostě máš jen super tvar nehtů?:-) Díky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, moje nehty jsou přírodní...a nijak zvlášť super teda rozhodně nejsou, viz můj příspěvek o p-shine. Laky ledacos skryjou :)
      Ale děkuji :*

      Delete
  14. Tento lak je absolutně bezkonkurenční :)

    ReplyDelete
  15. navigate herego to these guys find more infobrowse around this website my review hereredirected here

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails