2010-08-29

Drugstore jewels: Miss sporty

I've always liked the drugstore brand Miss sporty - we're talking about nail polishes. They're super cheap, application is smooth and it's quite long lasting. But huge problem was the shade range - just a few basic, I'd say kinda boring shades. So I was super excited when my friend showed me two of her new MS polishes. I was absolutely thrilled about this one. When we came back I went right to the drugstore to buy this beauty. Just look! Awesome.... 


Vždycky jsem měla z drogérky nejradši Miss Sporty - teda co se laků týče, ostatní žádná hitparáda. Jsou ultra levný (ty moje v Jasmínu 30 Kč/ks), maj dobrou konzistenci a dobře se nanáší a na moje poměry velmi dobře drží, dovolím si říct snad i lépe něž OPI a podobné. Obří problém byl ale výběr odstínů - jen pár tzv. "základních" barev, nuda šeď a vopruz, když v dnešní době lakovací firmy vyrábějí tolik barviček že si člověk ani vybrat nemůže. No takže jsem pomalu oněměla úžasem když mi kámoška na dovolený ukázala svý dva nový MS kousky. Následující krásku jsem si ihned po návratu běžela koupit!Uááá, krása!
MISS SPORTY 420





The other one reminded me of recently bought Nubar Pink Elegance, so I made a comparison for you :)
Definitely these two aren't dupes, but the less identic they are, the more I want to have MS. Originally I didn't want do buy this one just because PE is at least a bit similar but now when editing the photos I changed my mind. I also bought another one and I'm planning to visit drugstore again because there's even more new shades I'd like to try and for that price...wow. So you can expect huge swatch MS post very soon :-)
And I'd like to say: Bravo, Miss Sporty!

Další mi připomněl nedávno recenzovaný Nubárek Pink Elegance, tož sem vyfotila srovnání. Dupes to rozhodně nejsou, ale o to se mi MS víc líbí, prvně jsem ji nechtěla a pořídila si ještě jiný, ale teď jak koukám na fotky, asi se pro něj ještě vrátím protože mám v merku ještě pár dalších odstínů, přece jen za ty prachy žejo. A to co nejrychlejš, než nebudou, navíc 30 Kč myslím ty laky normálně nestojej...takže se brzy těšte na rozsáhlejší swatchový MS post.
Závěrem bych jen chtěla pronést: Bravo, Miss sporty!

MISS SPORTY  380



11 comments:

  1. Nedávno se mi zrovna do rukou dostal taky jeden MS a musím říct, že jsou super. Ale pro MS 420 si musím zajít :D

    ReplyDelete
  2. Ta 420 je fakt boží!!! Kolem stojanu MS vždycky jen procházím, ale jak koukám, budu ho muset prozkoumat blíže :))

    ReplyDelete
  3. 420 má v sobě i modré tóny, nebo to tak vypadá jenom na fotce a je komplet šedivý? A je tak třpytkatý nebo jsi přes něj ještě něco dala?

    ReplyDelete
  4. Tu 420som si nikdy nevsimla ale nahderne sa trbliece:) tiez sa po nej pojdem pozriet:)

    ReplyDelete
  5. Je tak třpytkatý - na sluníčku hraje všema barvama, ale i ve stínu jsou třpytky trochu vidět. V lahvičce je to vyloženě tmavě šedá, ale na nehtech jde trošku domodra... :-)

    ReplyDelete
  6. Tak hlásím že MS 420 už mám doma. Pořád čekám až vyleze sluníčko, abych pořádně viděla ty třpytky=))

    ReplyDelete
  7. ... jůů to jsou barvičky krásný. Přesně jak říkáš teď vyrábějí takových barev, že nevím kterou a plno odstínu už mám takže je to vždy hrozné dilema :D kterej?! :D ... Já si dnes zrovna pořídila jen obyč. stříbrný třpytky(nevim co mě to popadlo - třpytky nosim málo) ale prostě jsem ho chtěla :D jinak souhlasim MS má rozhodně dobrý laky a ty máš pěknej blog :) jsem tu poprvé a líbí se mi tu! :)

    ReplyDelete
  8. Luxusnííí :-) to máš asi umělé nehty ne? takovýhle tvar bych taky chtěla :-)

    ReplyDelete
  9. Ahoj, Andrie, nehty jsou moje přírodní, děkuji za pochvalu, ale každej chce co nemá, já zas obdivuju jinačí :-)

    ReplyDelete
  10. love the grey-blue fist one so much !!! follow me <3 http://tanilias.blogspot.de <3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails