2010-07-14

NOTD: OPI Merry midnight + CND amethyst sparkle





I think I'm a bit weird that in the middle of summer I keep painting my nails with Christmas collection shades instead of wearing bright summer pinks, blues etc. But never mind, I don't know why.
I've always had a bit strange relationship with this color, I couldn't decide whether to love it or hate it. Quite a sheer deep purple with multi-colored shiny flakes? Awesome. But there was always something missing. And now I figured out what. When I added CND amethyst sparkle on top, it gave it more blue undertone and it's somehow "juicy", exactly as I expected this color to be. Wow.
Several times I considered giving this one away but this color is pretty unique and quite overpriced on ebay (and what if I wanted it back after a while?) Now I'm sure I'm gonna keep this one :-)

Myslím, že su mírně na hlavu, když si uprostřed horkýho léta maluju na nehty vánoční barvičky místo abych nosila svoje zářivé bazénové modré a růžové....Ale to neřešte, nevim proč.
Vždy jsme měli poněkud zvláštní vztah s tímto láčkem. Nemohla jsem se furt rozhodnout, jestli ho miluju nebo nesnáším. Docela sheer tmavá fialka s různobarevnýma lesklýma vločkama? Vždyť to je přece skvělý! Ale pořád mi k tomu něco chybělo. A teď jsem přišla na to co. Když jsem na to zcela náhodně šoupla CND amethyst sparkle a to je ono. Přidalo to tomu lehce namodralejší podtón, což je u mě u fialek sympatičtější, lak je celý plastičtější a tak nějak šťavnatější. Wow!
Několikrát sem si pohrála s myšlenkou dát tento kousek pryč, ale tato barvička je docela jedinečná a teď i docela drahá na ebay. (a co kdybych ju po chvíli chtěla nazpět a jakože chtěla jak se znám, žejo Dášo) Teď sem si jistá, že ho jen tak nepustím :-)


0 Comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails