2010-07-29

OPI Apricotcha cheating



Hi!
I like this polish very much. It is a pale apricot-peach with hint of pink - sometimes the color seems almost salmon like. This is two coats (I could use three but I was planning to add top coat so I didn't want to have too much coats on my nails....)
And this is from some older OPI collection, it has the thin brush :-) The application and consistency of this is I would say average - neither perfect, nor too bad.


Zdravím!
Tady máte jeden z mých velmi oblíbených barviček. Je to taková světlunce meruňková s trochou růžové - řekla bych, že je trošku do lososova. Na fotce vidíte dvě vrstvy (normálně bych dala tři, ale měla jsem v plánu ještě přidat topcoat, tak jsem to tak nechala)
Jo a je to lak z nějaké starší OPI kolekce, má tenkej štěteček... Aplikace a konzistence je tak průměr, žádná hrůza ani hitparáda.

...And I love creating new combinations with various top coats! I added pink-golden flaky glitter polish - Golden Rose Scale effect in 07. In natural daylight and sunlight..

....A zbožňuju vymejšlení nových kombinací přidáváním různých topcoats. Toto je šupinkatý Scale effect od Golden Rose, zlatorůžový odstín s číslem 07. Na denním světle a pak i na sluníčku.






2010-07-28

A Fabulous Cosmeticcupcakes's giveaway...

Hey guys!
I don't do this normally but now I just have to do a post about this very special giveaway and share with you this fabulous info. Shiseido lipglosses, BS body butter etc? Wow, wow, wow :-)


(Click the picture to enter giveaway)
**Good luck**

2010-07-25

Claire's Chunky Purple





Hello!
I'm a bright purple-magenta glitter-silver-flakes polish. I guess I'm pretty sold out and my owner was I bit disappointed with me at first. Why? Long story short, my owner is not very demanding. She manages to get along with almost any nail polish no matter what brush etc it has.But I'm pretty naughty, the big round-shaped flakes in me run wherever they want to and they are very hard to take under control. The rest of me is quite watery and now I'll tell you a secret. My owner is not very skillful so it was really mission:impossible to paint a nice line around her cuticles(definitely not my fault!). And she's so mean that she blamed it on me and didn't clean the cuticle area at all so that you can see how evil I am.
   So she tried me once, right after she purchased me and then she put me onto her shelf among other nail polishes. For a weeks she walked around me on her tiptoes, carefully ignoring me, once I even heard her considering giving me away!!! But one day her nice friend stopped by to borrow a few nail polishes. And she picked meeeeee! So I tried to behave nice and my owner realised that I'm not that bad and gave me second chance. She even took special pictures with me. I think I look just awesome with flowers from her grandma's lovely garden.....now she's looking at me with respect and admiration. But I don't forget! I will definitely pay her back when she tries to remove me!


PS: Yep, I'm definitely kind of freak but almost every polish in my collection has its own story, I can remember some specific events when I wore this or that polish. Sometimes I feel like and old lady talking to her flowers. do you feel the same?




Ahojky.
Já jsem malý fialový teda spíš magenta (kur....nikšopa existuje nějaký český slovo pro tuto barvu? Purple se moc necítím) třpytkovo-stříbronokolečovitý láček. Řekl bych, že jsem prý docela dost vyprodaný a moje panička byla poprvé mnou dost zklamaná. Fňuk. A proč jako? Zkusím to zkrátit, moje panička není příliš náročná na laky. Štěteček sem, tam, lakuje se jí tak stejně skoro se vším, zastává názor, že je to spíš v jejích pacičkách, vyjde skoro s každým lakem. No jo, ale když já trošku zlobím a ty malý kolečka ve mě jsou jako hyperaktivní děcka, lítají si kde chcou a těžko je nějak ukočírovat.No a zbytek mýho tělíčka je taková glitroitní vodička, nic moc. Ale teď pšššt, řeknu vám tajemství. Ona moje panička je totiž trošku kopýtko a takže teda nalakovat hezký rovný oblouček okolo kůžiček byla pro ní Mission:Impossible.(Určitě nééé moje chyba!) A ještě byla tak zlá, že to ani neočistila, všechno to svedla na mě a ještě si to vyfotila, aby vám ukázala, jakej pekelnej zloduch já su.
  No. takže poprvé mě vyzkoušela a pak mě šoupla do regálu mezi ostatní laky, celý týdny kolem mě chodila po špičkách, okatě mě ignorovala a dokonce jsem ji jednou uslyšel uvažovat, že mě dá pryč, no toto!!!
Ale pak přišel den, kdy se stavila její milá hodná kamarádka půjčit si nějaký laky. A vybrala si mě, mě!
Takže jsem ze sebe vymáčkl to nejlepší, hotovej andílek. Panička pokrčila čelo a řekla si: A sakra (neřekla a sakra, ale tohle je slušný blog), dám mu ještě druhou šanci. Dokonce mi věnovala i speciální sérii fotek mezi krásnými kytičkami zahrádky její babičky. Já se mám! Od té doby na mě kouká s respektem a obdivem. Ale já nezapomínám. Vrátím jí to aji s chlupama až se mě pokusí odlakovat....


PS: Ano, škráblo mi v palici, ale skoro každý můj lak má nějaký svůj příběh, nebo se k němu aspoň váže nějaká vzpomínka na zážitek, kdy jsem ho zrovna měla na sobě. Na diagnózu asi. Momentálně si připadám podobně jako ty starý paní, co si povídaj se svýma kytkama.....máte to někdo taky tak?


(Note: Last picture is closest to reality I think. Awesome shine. Three coats with seche vite and 1 coat of base coat)

2010-07-23

NOTD: China glaze Pool party


Hi! Today's post is really quick and you've already seen this one. But only on one nail and I definitely think that Pool party deserves more. I just love it and it's one of my most used polishes lately. I love neons, especially neon pinks. This one is from Chg Summer 2010 collection. As most neons it dries matte so this is three coats with Seche vite. And I also got bored from my long nails so I shortened them. What is your preferred nail length? 
PS: neon nail polishes are very difficult to capture in pictures but I think mine is pretty realistic when I look on my nails and this picture - The only difference is that this shade has actually more coral or orange undertone, I don't think it's pure pink.

Ahoj! Tento příspěvek je jen rychlej post toho, co mám zrovna na drápkách. Už jste ho viděli, ale jen na jednom nehtíku a tento fešák si zcela určitě zaslouží poctivou samostatnou fotku! Miluju ho a je to jeden z mých nej laků na toto léto. Všeobecně se mi líbí neonky, zvláště růžový...Tento China vydala v letošní letní kolekci. Jako většina neonek schne matně, takže na fotce vidíte 3 vrstvy + Seche vite. A taky mě dost začly nudit moje dlouhý nehty, tak jsem s nima udělala krátkej proces...co vy, jakou délku nehtů na sobě preferujete? 
PS: Neonky jsou obecně známý, mršky jedny proradný, v tom, že jdou dost blbě vyfotit. Ale mě se zdá, že moje foto vcelku odpovídá, až na to, že v reálu je víc jakoby s korálovým nebo dooranžova podtónem, není to jen čistě růžovka...

2010-07-21

My current obsession - lipsticks


Hi guys!
I've always been a lipgloss girl but I currently started to discover the fabulous secret of lipsticks. So here is a few swatches of my favourites or recently bought ones.

Čauky!
Vždycky jsem byla lesková holka, ale v poslední době jsem začala objevovat úžasné sladké tajemství rtěnek, tak dneska několik obrázků mých nových nebo oblíbených úlovků...

¨









Mac sexy sweet lipglass(I don't like it very much itself but combined with light pink it looks perfect), Dessert treats banana (smells and tastes totally delicious like bananas and has (or is supposed to have) slightly plumping effect. Actually I can't see the plumping effect but it is nicely cooling which is very comfy in summer. Mac easy lounge, Estee lauder peach plump, Mac Viva glam II, Mac Honeylove, Estee lauder Crystal rose







A summer total must have - tinted lip conditioner. I love love love this stuff. It has SPF 15 (don't underestimate protecting your lips against sun rays) And the MAC products smell is something awesome - but  not too strong so it doesn't bother you even after some time.

Mac Easy lounge lipglass - I love the juicy awesome shiny glitter in it!                       



And this is the winner -  my HG summer lip color - Mac creme cup (most often I combine it with Rimmel lipgloss)








So what's your favorite one?

2010-07-20

Right from the beach..


Today's post gonna be very short, it's from last week when I almost did not take off my bikini :-). I just put a tee and jeans shorts on them at night :-).

Dnešní kraťoučký příspěvek je z minulého týdne, kdy jsem v podstatě nesundávala plavky a nehla se od bazénu, večer jsem jen na to hodila tričko a kraťasy a hotovo :-) Co říkáte, líbí?







    Wearing:
Ann Christine tee and purse
Kik shorts
Litex bikini
No name glatdiator sandals from Italy
Camaieu headband

2010-07-18

Pinks & Purples - little comparison

Hi!
For today I have for you a few pinks and purples, especially pinks I like the most in summer. These are pretty random pictures, I really don't have any exact dupes (I can't see any reason why should I have two identical colors so I guess there's a tiny bit of sanity left in my mind :-)
But let's finish the small talk and start with some pictures :-)


Ahoj,
Na dnešek tu mám pár růžovek a fialek...hlavně růžovou v létě obzvláště můžu, tak jsem udělala takový srovnání pár růžovek z arzenálu. Toto je prostě jen pár obrázků, nemám žádný přesný dupes. (Nevidím důvod vlastnit dva totálně identické laky, což je pro mě polehčující okolnost a dobrá zpráva, že se evidentně v mé kosmeticky šáhlé mozkovně kdesi v koutku choulí poslední zbytek zdravýho rozumu)
Ale konec keciček, pojďme na obrázky :-)


Prvně slíbené srovnání ChG Pool party a Selene neon pink (je to selene a ne Solange jak jsem nevím kde sebrala v prvním postu)
Zoya Rihana vs. Golden Rose 148 (They seem like dupes but Rihana has more red undertone. GR is pure purple.)

                                                         

                                                       
OPI Pink flamenco, Ate berries in the canaries, Golden Rose 119
(In the pictures ABitC seems very violet - in reality it's just pink. I would say berries-with-cream pink. The nearest but actually not really close is the bottle color in second picture.)

2010-07-17

Mixed prints



Wearing:
 HM dress, Stradivarius shirt
     Esprit leggings
                 Ebay necklace, local store jewelry, sunglasses from Italy, Terranova hairpin
                    Primark handbag, Hilfiger flipflops  

Hi!
This is my very comfy summer night out outfit when I just go sit into some pub with my friends for couple beers.
I really like my little golden tin necklace, it really attracts attention of other people and I think it's funny :-). I bought this on ebay for like $2 including shipping. I tried to mix two patterns togehter - stripped and checked one so what do you think?
And my hair is my usual summer hair style. My hair is pretty long and I wear it almost always in ponytail, bun, or something like this during these hot days.


Ahoj,
toto je taková letní mega pohodlnost, kterou nosím navečer v létě když jdu někam s děckama na škopek :) 
Opravdu mám radost ze svého malého náhrdelníčku - plechovičky, kterej jsem sehnala asi za 50 kaček včetně pošty na ebay (no a radost mi ani nekazí to, že když přišel, na dně plechovičky je neuměle vyraženo "juicy couture" - holt to se stane, opravdu jsem nechtěla JC fake, ale co už :) Hodně poutá pozornost a budí smích, myslím,že je fakt skvělej :-)
Tak jsem zmixovala dva vzory dohromady - kostičku a proužky, líbi? co myslíte? mě to přijde docela v pohodě.
A moje vlasy, to je můj tradiční summer style - prostě všecko z obličeje pryč, ofina pryč, culík, cop, drdol....mám je vcelku dlouhý a v tom vedru fakt vadí...

2010-07-16

Twilight inspired dramatic smokey eyes





Hi!
Do you like the Twilight saga? I definitely do! A couple weeks ago I visited the latest movie, Eclipse, so I did a vampire inspired dramatic smokey eyes look. It is really a dramatic look, I definitely wouldn't wear it in a daytime - I will show a really soft daytime look that I wear daily next time :-)

Ahoj!
Máte rádi romantickou ságu o Belle a Edwardovi? Já určitě jo, narozdíl od SATC 2, na kterej nikterak nespěchám, jsem frčela hnedka na premiéru posledního dílu Eclipse....no a hned jsem si musela potom doma ozkoušet upíry inspirované líčení - výrazné kouřové oči. Je to opravdu hodně výrazné, více než na fotkách jakožto foťák tradičně kus barvy někde užere nebo ztratí po cestě či co. Proto bych si takové líčení vzala na nějakou echt večerní párty, na den se (zvláště teď v létě) líčím o 100% jemněji a to vám ukážu zas příště :-)

Products used:
Nars Cyprus
NYX Penny pigment
Too faced moon beam eyeshadow
MAC Carbon eyeshadow
MAC Gorgeous eyeshadow
MAC Reflects blackened red glitter pigment
Maybelline The Falsies mascara
S-he Black pencil eyeliner
Coastal scents gel eyeliner in black (waterline)





2010-07-14

NOTD: OPI Merry midnight + CND amethyst sparkle





I think I'm a bit weird that in the middle of summer I keep painting my nails with Christmas collection shades instead of wearing bright summer pinks, blues etc. But never mind, I don't know why.
I've always had a bit strange relationship with this color, I couldn't decide whether to love it or hate it. Quite a sheer deep purple with multi-colored shiny flakes? Awesome. But there was always something missing. And now I figured out what. When I added CND amethyst sparkle on top, it gave it more blue undertone and it's somehow "juicy", exactly as I expected this color to be. Wow.
Several times I considered giving this one away but this color is pretty unique and quite overpriced on ebay (and what if I wanted it back after a while?) Now I'm sure I'm gonna keep this one :-)

Myslím, že su mírně na hlavu, když si uprostřed horkýho léta maluju na nehty vánoční barvičky místo abych nosila svoje zářivé bazénové modré a růžové....Ale to neřešte, nevim proč.
Vždy jsme měli poněkud zvláštní vztah s tímto láčkem. Nemohla jsem se furt rozhodnout, jestli ho miluju nebo nesnáším. Docela sheer tmavá fialka s různobarevnýma lesklýma vločkama? Vždyť to je přece skvělý! Ale pořád mi k tomu něco chybělo. A teď jsem přišla na to co. Když jsem na to zcela náhodně šoupla CND amethyst sparkle a to je ono. Přidalo to tomu lehce namodralejší podtón, což je u mě u fialek sympatičtější, lak je celý plastičtější a tak nějak šťavnatější. Wow!
Několikrát sem si pohrála s myšlenkou dát tento kousek pryč, ale tato barvička je docela jedinečná a teď i docela drahá na ebay. (a co kdybych ju po chvíli chtěla nazpět a jakože chtěla jak se znám, žejo Dášo) Teď sem si jistá, že ho jen tak nepustím :-)


Bridesmaid makeup







Hi!
Last weekend I was at my friend's wedding. We had purple bridesmaid dresses so I chose purple look for this event :-)


Products used:
Light golden shade from Dior earth reflection palette in the inner corner(and as a highlighter under my eyebrows) (this is my favourite palette. I will do more looks with it. One of my non-MAC must-haves that I use almost every single day), MAC apricot pink pigment in the middle, MAC grape pigment in the outer lid. MAC carbon eyeshadow in the outer cornr of my lid + I blended it a little into my crease.
Maybelline The Falsies mascara (which I btw absolutely love!)
Related Posts with Thumbnails